je to trochu jako srovnávat Mercedes s Trabantem 🙂
Diskuze: Levná vs. drahá televize v roce 2026: Samsung stojí 2× tolik co TCL. Podívali jsme se, za co se připlácí
Proti sobě jsme postavili dvě 65″ televize s cenovým rozdílem přes 25 000 Kč. TCL 65C7K se aktuálně prodává přibližně od 17 990 Kč a Samsung QE65S90H začíná okolo 43 500 Kč. Oba modely přitom nabízejí 4K obraz a vysokou obnovovací frekvenci.
Pokud televize nemá MPEG 4 je k ničemu. Obraz bez zvuku nedává smysl!!!
Vyrábí se taky jiné tv a pořád Samsung nebo TCL. LG jsou lepší než všechny dohromady a proč 4xHDMI !!! Mám 3 a stačí. Qned mini led super a nevadí, že má jen 1 USB, koupíte za 100 rozbočovač. PS5 stejně nepodporuje u většiny her 120 Hz, tak proč to a Samsung většina tv lesklý.
Tak nevím, TCL miniLed jsem zkoušel ale po pár dnech jsem ji vrátil.V recenzích a na YouTube opěvovaná, jenže – velmi špatné sledovací úhly , až tak že při pohledu přímo zepředu byl obraz po stranách již do šeda, dále tam byla pozorovatelná vada v panelu, 4 tmavší skvrny na světlé ploše a na tmavé světlé+ lehké opět šedavé příčné proužky.Dále tv i přes miniLed nedokázala ztmavit pruhy u filmů 21:9, stále šedivé.A jako bonus nakonec sice reproduktory od Onkyo ale tak špatně vyrobená „ozvučnice“, že tv již někde od třetiny drnčela.TCL už nikdy, nakonec v akci oled Samsung a až na absenci Dolby Vision naprosto jiná liga, nakonec krom Panasonic a Samsung mě žádná jiná tv hlavně svým obrazem nepřesvědčila 🤷🏼,8 let starý Panasonic původně za nějakých 25tis. je taky doma a stále může dnešním levnějším lcd televizorům víc než konkurovat . Tož asi tak a moje zkušenost…
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.