Menu
Přečíst článek

Diskuze: Lidl teď cílí i na motoristy: Nové ubrousky Parkside Performance za 69 Kč pokrývají hned 4 oblasti

Sednete si v sobotu ráno do auta s úmyslem ho v rychlosti uklidit a uvidíte, co se za týden stihlo usadit. Pyl na palubce, drobky kolem řidiče, na kožence dveří mastná stopa od dlaně. Klasicky byste sáhli po čističi v lahvi, mikrovláknové utěrce a měkkém štětci.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

E
e.
17. 5. 2026

v lidlu jsem to chytil minulý víkend, balení do auta na rychlý stěr palubky funguje normálně. mám škodovku 2018 a ten antistaťák co slibujou na kokpit fakt drží, prach se po pár dnech tolik neusadí. na sedačky to je špatný, na to mám pěnu od sonaxu.

P
petra72
17. 5. 2026

69 korun zní hezky ale upřímně na palubku mi za stejnou cenu vystačí klasické ubrousky z hornbachu a kapku armor allu z flaštičky co stříkám sama. ten parkside performance je pořád dražší než ten obyčejnej zelenej co tam býval, tak nevím za co se připlácí.

M
Mirek
17. 5. 2026

nemate nekdo zkusenost s tou variantou na sklo? ja mam furt problem se zamlzenym celnim oknem zevnitr v zime a klasickej clear glass mi dela smouhy. premyslim jestli to ma cenu zkousit nebo radsi nakoupit normalni stikaci od soft99. dik za rady.

TK
Tomáš K.
17. 5. 2026

ja na auto pouzivam mikrovlakno a obycejnou destilovanou vodu, na palubku obcas magic clean. tyhle balicky ubrousku jsou plast navic a po dvou mesicich vam vyschnou v kufru protoze je nikdo nezavre vickem. lepe investovat 200 korun do flasky a mit klid na pul roku.