v lidlu jsem to chytil minulý víkend, balení do auta na rychlý stěr palubky funguje normálně. mám škodovku 2018 a ten antistaťák co slibujou na kokpit fakt drží, prach se po pár dnech tolik neusadí. na sedačky to je špatný, na to mám pěnu od sonaxu.
Diskuze: Lidl teď cílí i na motoristy: Nové ubrousky Parkside Performance za 69 Kč pokrývají hned 4 oblasti
Sednete si v sobotu ráno do auta s úmyslem ho v rychlosti uklidit a uvidíte, co se za týden stihlo usadit. Pyl na palubce, drobky kolem řidiče, na kožence dveří mastná stopa od dlaně. Klasicky byste sáhli po čističi v lahvi, mikrovláknové utěrce a měkkém štětci.
69 korun zní hezky ale upřímně na palubku mi za stejnou cenu vystačí klasické ubrousky z hornbachu a kapku armor allu z flaštičky co stříkám sama. ten parkside performance je pořád dražší než ten obyčejnej zelenej co tam býval, tak nevím za co se připlácí.
nemate nekdo zkusenost s tou variantou na sklo? ja mam furt problem se zamlzenym celnim oknem zevnitr v zime a klasickej clear glass mi dela smouhy. premyslim jestli to ma cenu zkousit nebo radsi nakoupit normalni stikaci od soft99. dik za rady.
ja na auto pouzivam mikrovlakno a obycejnou destilovanou vodu, na palubku obcas magic clean. tyhle balicky ubrousku jsou plast navic a po dvou mesicich vam vyschnou v kufru protoze je nikdo nezavre vickem. lepe investovat 200 korun do flasky a mit klid na pul roku.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.