Menu
Přečíst článek

Diskuze: Nejhorší produkty Parkside 2026: Vysokotlaký čistič ve slevě je past, pilce padá řetěz a šroubovák co utáhne jak ruka

Parkside má na trhu s nářadím velmi specifické postavení. Je velmi levný, neodmyslitelně se pojí se značkou Lidl a reklamu mu dělá Arnold Schwarzenegger. A ze všech těchto důvodů má silnou armádu přívrženců, kteří na něj nedají dopustit.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

L
LK
17. 6. 2026

Ta aku pilka PARKSIDE PAGHS 20-Li C3 je jedna z nejlpšíxh pomocníků. To že se povoluje řetěz je sice fakt, ale stačí potočit upínacím kolečkem-zámkem, řetěz se většinou sám stáhne-napne a zase uzamčít. Máme doma 3 tyto kusy a od té doby leží všechny těžké pily doma. Na prořez, přípravu polínek, řezání hranolů, větví, řezání tůjí apod…super věc skoro zadarmo (700Kč)

A
Aleš
17. 6. 2026

Přesně tak, naprosto souhlasím. Za ty peníze nic lepšího neznám. Mám doma dvě a 100% spokojenost. Dokonce se mi ani nestalo, že by se povolil řetěz. Asi mám unikát.

JD
Jaroslav Dušek
17. 6. 2026

Tak zrovna ta stříkačka je super. Vyčistím po sezóně nádrže po dešťové vodě a to mám 4. Za 3 kbelíky teplý vody a ani to nevycucne baterku o jednu čárku. Asi klikař.

P
Pavel
17. 6. 2026

Souhlasím, pilka funguje dobře, manželka má dvě a je spokojená.

A
Alfons
23. 6. 2026

Souhlas,pilka řeže větve o průměru 10 cm úplně v pohodě.

PK
Pavel Kmoch
17. 6. 2026

Řezná rychlost 8 m/s je na malou jednoruční pilku velice dobá. U některých renomovaných firem za několikanásobnou cenu býva nižší.
Myslím, že by si autorka měla radši dopředu zjistit parametry konkurence, když už o tom chce psát.

DD
David David
19. 6. 2026

zdravím tak vám povím že parkside má hodně dobrou kvalitu a jsem sním spokojený jasný že každé nářadí jednou odejde ale záleží jak se k němu chováte parkside má dobrou cenu a kvalita je ještě větší

FK
Fanda Koudelka
17. 6. 2026

Na takové to domácí šťouchání to bohatě stačí. A 3 roky záruky a nejflexibilnější systém řešení reklamací v zemi k tomu. Tak to klidně ať něco trochu prosakuje.

M
MV
17. 6. 2026

akuvrtačka mi udělala celý byt a slouží nadále na chalupě, ruční míchač je peckovej, aku kompresor je pecka,….

PZ
Pavel Záruba
17. 6. 2026

Velká flexa má převodovku jak malá, kousla, setrvačností se odšrouboval kotouč a skákal vedle mě.
Po výměně jsem si dával pozor na zatížení a při řezání jeklu se kousla zas – vrácení peněz.

J
Jiří
17. 6. 2026

Nářadí z Lidlu většinou pro Chalupáře dobré,jen mě štve ,že není možno koupit náhradní díly. Marně hledám ,kde koupit „jednotku napínání řetězu“

J
Jeník
17. 6. 2026

Nejhorší výrobek z lidlu, který jsem měl, byl stříkací stroj na malování – vydržel vždy tak 10 – 20 minut a tlak v řiti. Už ho stáhli z prodeje, si myslím. Reklamoval jsem ho celkem 7x než mi vrátili dukáty.

AC
Aleš Cejnar
25. 8. 2026

Dobrý den, velká úhlová bruska nákup Kaufland po asi půl roce intenzivního řezání a broušení betonu odešlo přední ložisko. Při reklamaci okamžité vrácení korun.

T
Tv
17. 6. 2026

Multifunkční Aku vrtačka tenkrát za asi 1700, sesroubovaval jsem s ní vazníky asi 20 cm samorezama a dala to. Pravda je, že jsem musel po třech sroubech měnit baterku. Brousí, řeže, vrtá, prořezává a ještě s ní foukam kola. Za ty prachy bezkonkurenční.

LB
Libor Blaheta
18. 6. 2026

dle mého názoru je Prakside to nejhorší nářadí které jsem měl možnost vyzkoušet.

JV
Jiří Vencl
23. 6. 2026

pracuji s nářadím parksaid a jsem spokojen

PP
Pavel Pummer
24. 6. 2026

Nejlepší je věta “ podle našich zkušeností“ 😂 Můžete napsat v jakém oboru ..? Díky s pozdravem

FS
F. Stropek
24. 6. 2026

horší neż HECHT být s nad ani nemuže být.
franta