Nechápu,kde berou ty šílené dojezdy.Mám baterku 800Wh a pokud chci atakovat 100km hranici,musím na začátku hodně šetřit.Věřím tomu,že lze dojet 150km,ale to musí být trasa absolutně bez kopců.
Diskuze: Nejlepší elektrokola 2026: Naprostou klasikou je Crussis, největší nadšence ale uchvátí model za 160 tisíc
Elektrokola jsou čím dál populárnější, protože dokážou usnadnit šlapání do kopců a díky motoru i u netrénovaných jedinců hravě prodlouží dojezdovou vzdálenost.
Mám baterku 640 a v horách (Krkonoše) normálně jezdím 60-70km
Když jedu mírnější trasu, převýšení tak 800-900m – ujedu klidně 100km
Předloni jsem jel Polabskou a po 120km mi zbývalo tak 20%
Mám Crusies OneLargo, FW mám alternativní, vyměněné torzní snímače – pak to opravdu „dávkuje“ přípomoc tak jak potřebuji (jak moc zaberu) a výdrž se mi zlepšila o více jak 30%. V kolech se šetří na zásadních věcech + SW co to řídí je ubohej.
…ale jo,určitě s tím jde něco dělat,ale pro většinu lidí je nastavení jízdních režimů španělská vesnice a chytají se na dojezd …až 200km🙂.Já mám CUBE 144 AT800 + Bosch 5 generace a jízdní režimy si upravuji v telefonu,ale stejně se po ujetí cca 100km vracím domu s 20% baterky.A znova podotýkám…valnou část trasy jedu na ECO+ a slyším,jak ten motor pořád vypíná,podle toho,jak ho mám nastavený.
Jaký to je software a snimace prosím? Naju o to něco na netu, postup prehraní, nákup čidel?
Mám devítistovkovou baterii a na režim „auto“ ujedu 100 km v běžném terénu naprosto spolehlivě. V režimu „eco“ až 150 km. Takže dá se to…
Je to tak
Třeba OneLargo bych si podruhé opravdu nekoupil
Na tomto kole se šetřilo na špatných místech.
Tato „střední“ cesta (cena 60-90k) je dle mne vyhození peněz. Já po 5 letech mám spoustu věcí po výměně.
wa
Dal bych vám elektrické křeslo
Výrobce uvádí naprosto nepravdivé údaje. Koupila jsem na základě informací od výrobce Apache Rio Grande 800 bosch. Špatně se na tom šlape a spotřeba energie je tak velká, že je problém ujet 100 km i s nízkou pomocí
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.