Tak hlavně že jsou v Německu miliony ilegálních „doktorů a inženýrů“… zajímalo by mě, kolik z nich asi dostalo pokutu?
Diskuze: Němci začali přísně kontrolovat hranice: Pokuta až 3 000 eur, eDoklady ani český řidičák nestačí
Ještě před pár lety byl přejezd do Německa rutina. Nečekaly na vás žádné kontroly ani předkládání cestovních dokladů. S novou migrační vlnou se však všechno mění. Německo už od září 2024 zavedlo dočasné kontroly na všech svých pozemních hranicích.
Zadny, Abdulovi staci vystat frontu na socialce nahlasit random jmeno a dostane nemecky pas, da si ho ledvinky, hned vedle rakouského,francouzského a dalsich 5ti nemeckych na jine jmeno… A vesele si jede pro dalsi davku na dovcu
To je zase blábol
Totální
Vždyť je to normální. Doklad totožnosti by měl mít u sebe každý.
Dobré ráno!
No tak občanku snad mám u sebe pořád. nepojedu bez dokladů.
Neuvěřitelná šikana ze strany Germánů, kteří rozpoutali 2 světové války, masovou migraci
a spoustu dalšího zla. K čemu „je“ schengenský prostor když si ním Germáni manipulují
jak chtějí, handa SRN i EU!
Lépe bych to nenapsal 👍
Projíždím hranici několikrát za měsíc a nikdy mne nezastavili (pravda, stojí opodál). To je ta šikana?
blbost. Každý inteligentní člověk, který jede autem do zahraničí, sebou bere minimálně občanku.
e – doklady jsou úplně k ničemu.
Vyhazovat peníze za zbytečnosti umíme, ale aby stát dal peníze na operaci těžce nemocným dětem ,to spoléhá na charitu občanů.
Já pořád nějak nechápu kde se v německu berou statisíce afgánců , syřanů , marokánců bez dokladů kde oni jim nadiktují falešné údaje a nemci to respwktují
Jezdím každý týden do Německa přes Rozvadov.Ani jednou nás nekontrolovali jde jen o to,že projedete pomalu přes odpočívku.Berou hlavně dodávky z Balkánu a je pravda taky autobusy.
Migrace.Jeden velký bysnis.🤮.
Škoda, že Helmuti tohle nevyžadují už od r. 2015 … Komedie..
Takže o čem to je? To je snad normální vzít si platný doklad a nejet pouze na řidičák.
Ne každej to ví, ty kontroly dřív nebyývaly tak to lidi neřešili kdyz jei na nakup
Vypadám jako čech, mám české auto, jedu pravda sám – je dalších 4 sedadel volných – do kufru není vidět – čeká mě kontrola?
Jistě je to jenom dobře, že si hlídají kdo tam legálně cestuje. Mají na to právo jako suverénní země.
A já myslel, že stačí průkaz na MHD.
To je zase článek…
zase další strašící web.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.