Zakoupil jsem v Lidlu příklepovou vrtačku Parkside,po roce přestal jít příklep,nemohu najít autorizovaný servis který mi to opraví.
Diskuze: Parkside vs. Makita (Testy 2026): Levná vrtačka z Lidlu vrtala rychleji, profi značka ale boduje jinde
Levné nářadí z Lidlu bývá označováno za hobby, zatímco Makita patří mezi zavedené profesionální značky. Rozdíl mezi levným nářadím z Lidlu a profesionálními značkami už dnes není tak velký, jak by se mohlo zdát.
zkuste to prostě vrátit do Lidlu, oni to v rámci záruky většinou vezmou zpátky a dají vám novej kus. Hledat servis na parkside je zbytečný, to je celý kouzlo tý značky. Sestřenici takhle vyměnili aku pilu bez řečí
na rovinu – znám osobně chlapa který to používá profesionálně, jeden prostý důvod, má to stejný výkon a je to levnější, navíc sám řekl že to nikdy tak dlouho nevydrží a s 5ti lety záruky to doveze vreklamovat a teď jeho zkušenosti – oni je tam neopravují, dají vám rovnou novou 😄 takže v globále si koupí novou jednou za 6 -7 let za pár šušnů jak řekl a nemusí se srst a drahou makitou která mu vydrží jen nepatrně dýl a reklamace jsou zdlouhavé 🙂
Opet jsem se od srdce zasmal 🤣🤣🤣
Článek celkem sedí, ale trochu mi tam chybí zmínka o tom jak se ty parkside stroje chovaj po 2-3 letech. Protože nový vrtá hezky, to jo, ale ta převodovka a ložiska jsou prostě jiná liga než u makity. Mam oboje a ten rozdíl v chodu po roce používání je znát i poslepu. Makita pořád jede jak hodinky, parkside začne chrčet a mít vůle
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.