Tento podcast sleduji denně. Jsem kluk 70 let, a jako každý jiný kluk mám doma od Parksaitu asi 15 různých strojků a strojů převážně na aku 20 V, včetně dvou ručně vedených sekaček se záběrem 32 a 42 cm. Nikdy se mi nic nerozbilo, abych to proklel a vyhodil! Docela si vážím toho, že to funguje a dělá to, co by mělo. Podobně hravých je kolem mě dost, stejně starých kluků, kteří taky kutí na Parksaitu se stejnou zkušeností. Před 4 roky jsme koupili traktor Rival se záběrem 92 cm, pak sekačku Hecht 3 v 1 se záběrem 52 cm a výkonným motorem 3,6 kW, pak sekačku na aku Parkseit 32 cm a letos ještě Parkseit 42 cm na 2x aku 20 V. A již 2 roky sekáme jen Parksait 32 cm. Neuvěřitelně lehká, výkonná. Tak že na Parksait nedám dopustit
Diskuze: Parkside u mě doma nemá místo, po 130 testech bych nechala jen PSBSAP 20 Li-C3 a 2 další modely
Parkside je nedílnou součástí sortimentu Lidlu a na jeho e-shopu je k sehnání přes 1 400 různých produktů. Nedávno se začal prodávat i v Kauflandu a v posledních týdnech vycházejí různé limitované edice zlatého a růžového nářadí.
Souhlasím. Takové rádoby idborné recenze s předpojatostí mají nulovou vypovídací hodnotu. Autorka by nejraději koupila mercedes za cenu Trabanta. Anebo se diví, že trabant nedosahuje kvalit mercedesu.
Asi jako jiné a mnohem dražší značky. poměr cena výkon je nekompromisní. Parkside rozhodně jedna z nejlepších značek na trhu za tuto cenu
Na to hobby občas něco doma udělat a jinak to mít jen většinu roku vystavené v regále je to dostačující. Pro někoho kdo by s tím měl dělat denně to není, nevydrží to to co jiné profi značky, ale co taky za ty peníze od toho čekat. Znám pár kovbojů so s tím začali podnikat a velice rychle pochopili, že tudy cesta nevede.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.