Pěkný článek. Je ale opravitelnost až tak důležitá? Tím nemyslím, že si opravim utřepaný drátek. Důležitá je cena opravy a to že při opravě (logicky) zaplatím cca 50% ceny nového a za chvíli se mi pokazí něco jiného.
Diskuze: Parkside vs. Makita po mých 150+ testech: Levné hobby nářadí dnes umí překvapit, rozdíly ale nezmizely
Aku systém dnes není jen o jedné vrtačce. Jakmile člověk koupí první baterii a nabíječku, většinou u značky zůstane a postupně přidává další stroje. Právě proto dává smysl přemýšlet nad výběrem trochu víc do budoucna.
Postavil jsem s Parkside Performance nářadím 2 dřevostavby a nic nikdy neodešlo. Pokud bych s tím pracoval každý den má asi Makita a lepší značky smysl ale pro mě teda vůbec.
Já používám performance v DE na stavbě druhým rokem každý den a vše drží. A když se to poděla nebo jako kolegům někdo ukradne jiné drahé červené nářadí, tak budu brečet o mnoho méně oni.
Parkside používám už několik let na každodenní práci. Přešel jsem z profi strojů, které opravdu vydrží více, než Parkside, ale za cenu jednoho profi stroje si pořídím minimálně 3 ks Parkside s dlouhou zárukou.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.