Ceny jsou skvělé, nářadí vypadá skvěle.. .s nadšením jsem se s tímto nářadí pustil do opravy motocyklu- výměna spojky … Při prvním povolování imbus šroubů 6 mm na víku spojky se imbus ulomil… (zustal zalomený ve šroubu, komplikovane jsem ulomeny imbus „doloval“ ven) druhy imbus se při zabrání vytrhl z plastu…s povolovanim imbus šroubů si poradili bez jakych koliv potíží staré černé“komancske“ imbus klice. Jsem vyléčen, již si takto levné nářadí nekoupím. Toto nářadí z Lidlu, bohužel, neni děláno na poradnou práci, je děláno na lehčí pomocné práce a na parádu…
Diskuze: Parkside zase drtí ceny: 37dílná sada šroubováků z Lidlu v obří slevě za necelých 100 Kč
Pokud právě doplňujete výbavu do své dílny, uklízíte garáž nebo prostě jen hledáte univerzální set nářadí pro nečekané domácí opravy, v Lidlu se objevila nabídka, která se neodmítá.
M
M.MALON
28. 5. 2026
K
Karl
29. 5. 2026
ta sada je za 249..je to kec..jen aby se otevřela stranka
T
T.
28. 5. 2026
Sleva není přednost, ale varování. Někdo ve výrobě naprosto zkazil kvalitu, tak se sada zlevnila. Za cenu jednoho kvalitnějšiho šroubováku se nedá vyrobit kvalitní celá sada šroubováků. Lidl cílí na osoby mdlého rozumu bez dohledu statného ošetřovatele.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.