Menu
Přečíst článek

Diskuze: Reklamovala jsem pilu Parkside v Lidlu: Nový kus dorazil za 4 dny, z testu 130 produktů jsem reklamovala 10x

První kus pily Parkside Performance PPAGHS 20-Li A1 měl vadné automatické mazání, a tak jsem ho reklamovala. Lidl nabídl vrácení peněz nebo nový kus, vadnou pilu jsem mohla poslat zpět zdarma a náhradní dorazila během čtyř dnů. Teď ji čeká test, ke kterému se první kus vůbec nedostal.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

JM
Jirka Mlýnek
3. 10. 2026

Nějak tomu nerozumím. Peníze jste vrátit nechtěla a zvolila jste výměnu za nový kus. Ten ale přišel na dobírku za 641,- Kč, tak jste za něj zaplatila znovu?

L
Lukas
3. 10. 2026

ano takhle to chodi, oni vyresi reklamaci puvodniho kusu, tzn vrati vam za nej penize.je to velka vyhoda, jelikoz pokud by vam jen pilu vymenili, napr po roce, mate o ten rok kratsi zaruku. takto mate znovu novy kus s plnou zarukou! zaroven kdyby si mechala zaslat jen tech 600korun, tak za ne novo7 pilu nekoupi, ta stoii ted myslim 1299,- zrovna jsem ji kupoval kin tyden a uz jsem s ni stihl vzit i celkem vzrostly strom…nechtelo se mi tahat velkou 🙂

IF
Ivan Fučík
3. 10. 2026

S reklamacemi u Lidla mám velmi dobré zkušenosti. Za Aku čerpadlo na dešťovou vodu s vadnou řídící jednotkou mi obratem poslali nový kus.