Menu
Přečíst článek

Diskuze: Restaurace zavádějí časové limity u stolu (2026): Po 60 minutách vás požádají o uvolnění místa

Sednete si k rezervovanému stolu, otevřete jídelní lístek a obsluha vám oznámí, že máte hodinu. Praxe, kterou české podniky donedávna skoro neznaly, se teď tiše stěhuje z velkoměst i do menších měst. Pro hosta z toho plyne jediné.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

EK
Emil Kraus
15. 9. 2026

To se mně Nikdy vžádné Restauráce nikdy nestalo dam si rezervaci na 16,hodinu a sedim tak dlouho než dojim dopiji jak zaplátim a obleču tak jdu domu tak at si pak tam sedne kdokoliv

VC
Vilo C.
15. 9. 2026

OK . beriem to, má to i svoju logiku, ALE!!! V tom prípade treba zaviesť i termín dodania jedla (napr 10 min.) prekročíte, v poriadku , ale -50% z ceny, dodáte za 20 min. – -90% z ceny. sankcie z jednej strany sú iba terorom….

MJ
Milan Jankovič
15. 9. 2026

Naštěstí se mi nic podobného ještě nestalo, až se to stane, bude to naposledy co ten podnik navštívím.

AM
Alexandr Mikulka
15. 9. 2026

To je ale nemyslný článek. V téhle formě jsem se s tím setkal jedině tak zasécíku v jídelním voze. Jinak je běžné, že si rezervuji časové okno ale sám si řeknu, jak rozsáhle míním konzumovat a na jak dlouho ho chci. Logiku to má, hospoda potřebuje i tržby.