To se mně Nikdy vžádné Restauráce nikdy nestalo dam si rezervaci na 16,hodinu a sedim tak dlouho než dojim dopiji jak zaplátim a obleču tak jdu domu tak at si pak tam sedne kdokoliv
Diskuze: Restaurace zavádějí časové limity u stolu (2026): Po 60 minutách vás požádají o uvolnění místa
Sednete si k rezervovanému stolu, otevřete jídelní lístek a obsluha vám oznámí, že máte hodinu. Praxe, kterou české podniky donedávna skoro neznaly, se teď tiše stěhuje z velkoměst i do menších měst. Pro hosta z toho plyne jediné.
OK . beriem to, má to i svoju logiku, ALE!!! V tom prípade treba zaviesť i termín dodania jedla (napr 10 min.) prekročíte, v poriadku , ale -50% z ceny, dodáte za 20 min. – -90% z ceny. sankcie z jednej strany sú iba terorom….
Naštěstí se mi nic podobného ještě nestalo, až se to stane, bude to naposledy co ten podnik navštívím.
To je ale nemyslný článek. V téhle formě jsem se s tím setkal jedině tak zasécíku v jídelním voze. Jinak je běžné, že si rezervuji časové okno ale sám si řeknu, jak rozsáhle míním konzumovat a na jak dlouho ho chci. Logiku to má, hospoda potřebuje i tržby.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.