Menu
Přečíst článek

Diskuze: „To si snad dělají srandu.“ Youtuber rozebral baterii Parkside, zahřívala se na 83 stupňů

Youtuber rozebral levnou baterii Parkside z Lidlu, dal její desku pod mikroskop a termokameru. Uvnitř našel jen hrstku součástek a teplotu přes 80 stupňů.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

M
moretttti
4. 7. 2026

řekl mi někdo že ke použitá, zhuntovaná a že zelený řady? to může srovnávatax se starline z kelly

A
Aleš
4. 7. 2026

Nejde to po tobě přeložit

VT
Vladimír T
4. 7. 2026

Zkuste po sobě přečíst, co jste napsal a opravit to tak, aby to dávalo smysl. Takhle to je úplný dadaismus.

T
TT
4. 7. 2026

Možná se redaktoři mohli víc namáhat a vypátrat, kdo články Parkside opravdu vyrábí ?

Když jsem nechal repasovat svůj akumulátor a ujišťuji všechny, že Parkside to nebyl, nabídl mi servis 3 řady podle kvality. Panasonic, Samsung, LG. Pochopitelně nejhoršími no-name se nezabývají. Podle označení se zdá, že by mohlo jít o články Samsung. Bylo by naivní předpokládat, že Parkside používá druhé nejlepší články, kterým neodpovídá příliš nízká prodejní cena akumulátorů Parkside. Dá se tedy odhadnout, že jde o čínský no-name, nebo nižší kvalitu článků vyřazených některým výrobcem pro větší vnitřní odpor. Nakonec nadšenci Parkside jsou také nižších nároků na kvalitu. Jinak by nemohli překotně hodnotit „výbornou“ kvalitu následovanou nízkou životností…..