„Engelmann“, žádný „velký test“ to není! Kdyby ano, tak nemůže nikdy vyhrát Velvet, když v jiném testu složení zcela propadl – měl nejvyšší hodnoty jedovatých látek, hlavně Ochratoxinu. To ukazuje, že Jacobs fláká buď sušení nebo skladování. Příště se do ničeho raději nepouštějte.
Diskuze: Velký test 6 oblíbených instantních káv 2026: Vítězí Jacobs Velvet, propadlo Tchibo i levná káva z Kauflandu
Otestovali jsme šest oblíbených instantních káv, které běžně najdete v regálech supermarketů. Posuzovali jsme vůni, rozpustnost a především chuť – a to jak v čisté černé variantě, tak po přidání mléka.
Já už si nikdy nekoupím Nescafé, opakovaně se mi stalo, že po sloupnutí staniolu byla hned pod nim nějaká cca 20 mm velká larva. U jiné značky mi to nikdy nestalo, u Nestlé třikrát a dost.
Nerozumím těm uváděným cenám. Druhé kafe v pořadí jsem kupoval náhodou dnes za cenu 129,90 v Kauflandu. Za uváděnou cenu to někdy v regále maj ale ani prodejce nepočítá že by to někdo kupoval. Ta vyšší cena je jen z důvodu reklamy pro nalákání zákazníka.Jinak by nemohla být u standardní kupní ceny uvedená jako sleva, která slevou není.
dobrý den, piji výhradně tchibo a to co vy tam popisujete jsem nikdy necítil a i chuť je výrazně jina než popisujete. Podotýkám, že kavu pijí s mlékem a neslavím.
Nejvíc mne nasere, když mně někdo dá instantní kafe jako dárek.
nejvíc mne nasere, když mně někdo dá instantní kafe jako dárek
první kávu hodnotite 9 z 10 a hned druhou 10 z 12 😂
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.