seniorpas mám několik,let a ještě jsem jej nevyužila ,protože jsem se s žádnými slevami nesetkala.
Diskuze: „VIP kartička“ pro seniory: Senior pass je od 55 let, ušetřit se dá i 2000 Kč za měsíc. Zkusila jsem se zaregistrovat
Je vám minimálně 55 let a máte trvalé bydliště v Česku? Pak máte nárok na bezplatnou slevovou kartu Senior Pass, a to i když vám do důchodu ještě pár let zbývá.
já také ne
přesně…. v podstatě je kartička nepoužitelná…. řekli mi jednou, že musím mít víc jak 60 let, jindy víc jak 65…
jo není mi nanic
kartičku mám přes deset let a je naprosto k ničemu, akorát rozdmíchává, závist u mladších,jak ti senioři se mají dobře!!!
Když je k ničemu, asi jí nepoužíváte, tak proč Vám jí mladší závidí?
asi ji spíše neumí použití jen výmluvy
stupidní reakce
souhlasím
slevy jsou výborné,hlavně obchod,lázně,pobyty.
Kde se prosím vyřizuje ta kartička pro seniory,děkuji za odpověď
Ušetřit se dá , když si koupíte něco co vlastně nepotřebujete , co je předražené, sleva vás naláká .. za klasiku považuji akce body v Penny .. sbíráte si body a oni vám to prodají ještě za cenu za kterou by si sotva kdo koupil …
senior pas vlastním už mnoho let.Využila jsem ho pouze v Lázních Hodonín,jinak jsem se se slevami. nesetkala.
Skoro nikde to neuznávají, přestal jsem ji nosit.
kartičku mám, ale je nanic. byť jsem se jí několikrát snažila uplatnit, tak nešlo. na dveřích, že sleva na kartičku, ale realita úplně jiná. možná na něco sleva je, ale tyto akce jdou asi mimo můj zájem.
Kartičku mám od 60 let, bude to už pomalu desítka let. Za celou tu dobu jsem ji nikde nemohla uplatnit. Když je dnes někde napsáno, že na ni poskytnou slevu, tak ve výsledku řeknou, že 65+ dostanou slevu jako senior, takže další sleva už není možná. Tak asi tak.
Mám senior pas už mnoho let a takovou částku jsem vůbec neušetřil zase jenom ubohá reklama
Také ho mám několik let ale žádné využití zatím neměl
Vyřídil jsem si ji v 55-ti z recese. Znělo to hezky 55-tiletý senior. Dnes ji mám už 10 let a využití 0. Je to hezký příklad toho, že něco teoreticky platí, ale ve skutečnosti je téměř bez využití 😉
Já jsem se zaregistroval aj manželka už začátkem června a do dnes žádná karta nepřišla
Mam ji od května a sem spokojeny , u nas v kavarně sleva na kavu a chlebiček do Zoo Plzen, Dvorec, hrad Kašperk do muzei asi je to o tom kam se chodi je mi 63 let 🙂
Už dva měsíce čekám na tu kartu.
Je mi 84 let a asi je ji už nedožiji.
Jsem na tom stejně, vůbec to nefunguje i když jsem již mnohokráte kartu předložil. V podstatě jí nikdo neznal. Takže co se to děje ?
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.