Menu
Přečíst článek

Diskuze: „VIP kartička“ pro seniory: Senior pass je od 55 let, ušetřit se dá i 2000 Kč za měsíc. Zkusila jsem se zaregistrovat

Je vám minimálně 55 let a máte trvalé bydliště v Česku? Pak máte nárok na bezplatnou slevovou kartu Senior Pass, a to i když vám do důchodu ještě pár let zbývá.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

HN
Hana Nová
10. 6. 2026

seniorpas mám několik,let a ještě jsem jej nevyužila ,protože jsem se s žádnými slevami nesetkala.

JN
Jitka Nesvadbová
15. 7. 2026

já také ne

J
Jj
10. 6. 2026

přesně…. v podstatě je kartička nepoužitelná…. řekli mi jednou, že musím mít víc jak 60 let, jindy víc jak 65…

JN
Jitka Nesvadbová
15. 7. 2026

jo není mi nanic

AD
A. Dvořák
14. 7. 2026

kartičku mám přes deset let a je naprosto k ničemu, akorát rozdmíchává, závist u mladších,jak ti senioři se mají dobře!!!

PC
Petr Cerveny
15. 7. 2026

Když je k ničemu, asi jí nepoužíváte, tak proč Vám jí mladší závidí?

M
Martin
15. 7. 2026

asi ji spíše neumí použití jen výmluvy

HN
Hana Nová
15. 7. 2026

stupidní reakce

K
Květa
15. 7. 2026

slevy jsou výborné,hlavně obchod,lázně,pobyty.

MW
Milada Wunderlichova
15. 7. 2026

Kde se prosím vyřizuje ta kartička pro seniory,děkuji za odpověď

EG
Erik Garent
15. 7. 2026

Ušetřit se dá , když si koupíte něco co vlastně nepotřebujete , co je předražené, sleva vás naláká .. za klasiku považuji akce body v Penny .. sbíráte si body a oni vám to prodají ještě za cenu za kterou by si sotva kdo koupil …

JT
Jana Trutmanová
15. 7. 2026

senior pas vlastním už mnoho let.Využila jsem ho pouze v Lázních Hodonín,jinak jsem se se slevami. nesetkala.

TB
Tom Baufuchs
15. 7. 2026

Skoro nikde to neuznávají, přestal jsem ji nosit.

Jana Černá
15. 7. 2026

kartičku mám, ale je nanic. byť jsem se jí několikrát snažila uplatnit, tak nešlo. na dveřích, že sleva na kartičku, ale realita úplně jiná. možná na něco sleva je, ale tyto akce jdou asi mimo můj zájem.

BP
Blanka Pazourková
15. 7. 2026

Kartičku mám od 60 let, bude to už pomalu desítka let. Za celou tu dobu jsem ji nikde nemohla uplatnit. Když je dnes někde napsáno, že na ni poskytnou slevu, tak ve výsledku řeknou, že 65+ dostanou slevu jako senior, takže další sleva už není možná. Tak asi tak.

František Čechal
15. 7. 2026

Mám senior pas už mnoho let a takovou částku jsem vůbec neušetřil zase jenom ubohá reklama

FP
Fuksa Pavel
15. 7. 2026

Také ho mám několik let ale žádné využití zatím neměl

ZM
Zdeněk Majer
15. 7. 2026

Vyřídil jsem si ji v 55-ti z recese. Znělo to hezky 55-tiletý senior. Dnes ji mám už 10 let a využití 0. Je to hezký příklad toho, že něco teoreticky platí, ale ve skutečnosti je téměř bez využití 😉

ES
Ernest Szabó a Marie Fuchsová
15. 7. 2026

Já jsem se zaregistroval aj manželka už začátkem června a do dnes žádná karta nepřišla

BH
Břetislav Hrabec
15. 7. 2026

Mam ji od května a sem spokojeny , u nas v kavarně sleva na kavu a chlebiček do Zoo Plzen, Dvorec, hrad Kašperk do muzei asi je to o tom kam se chodi je mi 63 let 🙂

HP
helene plotz
15. 7. 2026

Už dva měsíce čekám na tu kartu.
Je mi 84 let a asi je ji už nedožiji.

FM
František Martínek
16. 7. 2026

Jsem na tom stejně, vůbec to nefunguje i když jsem již mnohokráte kartu předložil. V podstatě jí nikdo neznal. Takže co se to děje ?