Menu
Přečíst článek

Diskuze: Volají vám neznámá čísla (2026)? Cizí firma vám bez souhlasu volat nesmí, ČTÚ radí, jak se bránit

Otravné hovory z call center umí pořádně znepříjemnit den a bránit se jim účinně umí málokdo. Blokování čísel ani mlčení totiž dlouhodobě nezaberou. Nejsilnější zbraň má přitom v ruce sám spotřebitel a opírá se o pravidla posledních let.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

M
Milan
20. 8. 2026

Článek uvádí dost nesmyslnou radu, „hovor si nahrajte“ a to by soudruh co takový blábol vyslovil, měl okamžitě vzat k odpovědnosti – jelikož EU zakázala nahrávat a dávat takové programy co to umí na Google Play ! Android od 9 sw to již má zakázané a takový program co to spolehlivě dělal již do telefonu s Androidem 9 nedáte !!! Prostě bláboly nad bláboly. Nikdo se lidí nezastal, aby tu trestnou činnost těchto firem mohli posunout spravedlnosti k potrestání pravých viníků… Bez nahrávky jste v (_!_)

M
Marek
20. 8. 2026

To je kravina, tak to může dostat pokutu i nový zákazník, když mi bude volat, že chce moji službu a já si to nepřeji 😄 jelikož mám zákazníků už dost a nové neberu.

ZA
Zdeněk Ambroz
20. 8. 2026

Já tedy nevím, ale v mobilu jde nastavit, blokování čísla, nebo ne?

H
Hynek
20. 8. 2026

arecenze vždy blokuji, články jsou dost mimo. Ale stále někde vyskočí, chjo. Nejlepší je, jak web, který moralizuje, už jen provedením cookies lišty nesplňuje zákon 🙂