Článek uvádí dost nesmyslnou radu, „hovor si nahrajte“ a to by soudruh co takový blábol vyslovil, měl okamžitě vzat k odpovědnosti – jelikož EU zakázala nahrávat a dávat takové programy co to umí na Google Play ! Android od 9 sw to již má zakázané a takový program co to spolehlivě dělal již do telefonu s Androidem 9 nedáte !!! Prostě bláboly nad bláboly. Nikdo se lidí nezastal, aby tu trestnou činnost těchto firem mohli posunout spravedlnosti k potrestání pravých viníků… Bez nahrávky jste v (_!_)
Diskuze: Volají vám neznámá čísla (2026)? Cizí firma vám bez souhlasu volat nesmí, ČTÚ radí, jak se bránit
Otravné hovory z call center umí pořádně znepříjemnit den a bránit se jim účinně umí málokdo. Blokování čísel ani mlčení totiž dlouhodobě nezaberou. Nejsilnější zbraň má přitom v ruce sám spotřebitel a opírá se o pravidla posledních let.
To je kravina, tak to může dostat pokutu i nový zákazník, když mi bude volat, že chce moji službu a já si to nepřeji 😄 jelikož mám zákazníků už dost a nové neberu.
Já tedy nevím, ale v mobilu jde nastavit, blokování čísla, nebo ne?
arecenze vždy blokuji, články jsou dost mimo. Ale stále někde vyskočí, chjo. Nejlepší je, jak web, který moralizuje, už jen provedením cookies lišty nesplňuje zákon 🙂
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.