Tak Hisense je největší šunt na trhu. Je to zmetek, který mě nutí každých 14 dnů znovu a znovu přihlašovat Netflix.
Diskuze: Vybrali jsme 3 levné, ale kvalitní televize do 13 tisíc (2026): TCL má výborný obraz, Hisense zvládne až 144 Hz
Televize do 13 tisíc dnes běžně nabídnou 4K rozlišení, chytré prostředí a překvapivě dobrou výbavu pro hraní. V této ceně už narazíte na solidní QLED panely a 120Hz frekvenci. Výjimkou není ani základní Mini LED podsvícení.
A nebo koupíš Samsung NeoQLED QE55QN85F ve výprodeji za 11k Kč přímo na samsung shopu
To TCL je hroznej šmejd. Měl jsem ji doma dva dny a šla. Ty pozorovací úhly jsou hrozně špatný a stačí se zvednout u televize a už je obraz strašný.
hlavně TCL sere na software, já si od nich pořídil v roce 22 prémiovou televizi a po roce a půl aktualizace zařízli i s tím softwarovým šuntem co tam v tu dobu zbyl. Takže mi nefunguje Skyshowtime ani Disney+ v 4k a s Dolby Atmos, místo IMAX naběhne jen Dolby Visions, ale jen ve full HD atd., žádná slibovaná změna upgradu androidu, chyby kde se podíváš. Nakonec jsem byl nucen si pořídit Google Streamer a televizi za 35k, používám jen jako monitor.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.