Menu
Přečíst článek

Diskuze: Vyzkoušela jsem univerzální čistič z Action za 39 Kč: Na fleky a mastnotu překvapí, s vodním kamenem si ale neporadí

Univerzální čistič z Action patří dlouhodobě k nejoblíbenějším produktům mezi uživateli. Proto jsme jej vyzkoušeli a můžeme potvrdit, že má při používání velmi příjemnou vůni a dobře si poradí s některými typy skvrn.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

JH
Jitka Hofríková
19. 2. 2026

je vynikající jsem moc spokojená zkusila jsem všechny barvy

D
Dana
15. 3. 2026

jaké barvy to má? Já znám jenom ten zelený rozmarýnový co je v článku. V našem Actionu v Brně mívaj jenom tu jednu variantu a ještě to bejva dost často vyprodaný

HM
Hanka Mrazova
21. 3. 2026

s přípravkem máme dobré zkušenosti

M
Miroslava
15. 3. 2026

My ho doma pouzivame tak rok hlavne na kuchynskou linku a sporák. Na tu beznou mastnotu co se udela za tyden uplne staci, ale kdyz necham pripálit něco na plotynce tak to uz moc nezvladne. Na to pořád musim vzit ten klasickej Cif kterej mi vic voni:D. Ale za tu cenu fakt neni co resit, kupuju vzdy kdyz jdu do Actionu 2 kusy

MV
Marcela Vytlačilová
19. 3. 2026

Toto znám také. V Actionu mají na připálené plotýnky pastu Pink. Je v plastové krabičce.

T
Tom
15. 3. 2026

ak nevim, mě to na koupelnu vůbec nepřesvědčilo. Máme doma hrozně tvrdou vodu a čekal jsem aspoň trochu efekt na ten vodni kamen ale nic. Nakonec jsem se vrátil k octu s jedlou sodou, to je osvědčený a stojí to ještě míň. Ten čistič teď používá akorát žena na zrcadla a prý je spokojena

MV
Marcela Vytlačilová
19. 3. 2026

Vyzkoušela jsem všechny typy barev a také jsem spokojená.