Menu
Přečíst článek

Diskuze: Vyzkoušeli jsme 20+ aku vysavačů: Vítěze podle ceny nepoznáte, Dyson se ETA za 5000 Kč skoro vyrovnal

Bezdrátový vysavač zní jako skvělý nápad, dokud si nekoupíte špatný. Pak zjistíte, že sotva udržuje prach, baterie mu dojde za pár minut a po roce končí v komoře. Rozdíly mezi modely na trhu jsou totiž obrovské.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

RJ
Radim Ja
21. 3. 2026

Pořídil jsem v akci ETA Lunar za cca3700. Manželka byla skeptická do doby než jej vyzkoušela a nedala již z ruky. Tak na mne zůstalo pouze čištění které je velmi jednoduché.

JM
Jirka Ma
21. 3. 2026

Dyson to celé vymyslel. A to něco stojí. Všichni další „výrobci“ kupují vysavače od jedné čínské výrobní firmy, která to do posledního šroubku okopírovala, aniž by na vývoj vydala jediný dolar.

JN
Jan nováček
22. 3. 2026

Dyson mám. V12 a v15. Oba po roce odešly, reklamace malej ocistec, protože prodejce vás odkaze přimo na výrobce a tady teprve začíná legrace. V12 mi po dvou měsících vymenili, po dalsim roce už zase blbne, bohužel je po záruce. V15 jsem už u nich měnit nenechal a odstoupil od smlouvy u prodejce pro nedodrzeni casu na reklamaci, takže mi vrátili peníze. Koupil jsem ho znovu v naději, že bude fungovat, protože jsem měl koupené prislusenstvi, mimochodem téměř kazdy kus stojí sam o sobě jako levnejsi tycovy vysavac. Cena nahradnich dílů je absurdni. Znova bych do toho už nešel.

JM
jan mareček
21. 3. 2026

Koupil jsem Dreame Z30 za půl ceny Dysona a maká stejně

J
Jaroslav
22. 3. 2026

To jsou recenze. Všechny uvedené klady co má Dyson za cca 20t. má i Dyson 12 za 12t. Navíc je lehčí, než uvedena ETA. Z jiného uhlu pohledu dostat cokoli od Ety na stůl do opravy je trest.

KK
Karel kotek
23. 3. 2026

ja mam od philips speed pro max. 7 let stary aku vysavac a porad drzi a funguje stejne a to mame barak a luxuje se s nim docela dost a cena byla tenkrat 13000 kc

MH
Martin Han
30. 3. 2026

Etu 2232 jsme koupily v Českých Budějovicích a po zkušenosti že na plný výkon vydrží jen šest minut(prodavačka nám potvrdila že si na to stěžovalo víc zákazníků) zlamovací trubice už byla rozbytá už třikrát aniž by zažila hrubé zacházení a po roce a půl ptaní se na dokoupení druhé baterie-nedostupné. V příbuzenstvu mám několik dysnů v 15 a v12 nejstarší má 11let a stále maká s původní baterii mnohem déle než eta.Jediné co se na etě povedlo je kartáčová hubice co je nad ní se nepovedlo.