To já dělám celý život a nikdy jsem měla problém se zápachem. Babička mě to naučila. Akorát manžel to furt zavírá, že prej se mu to nelíbí jak to tam zeje 😄
Diskuze: Zavíráte dvířka pračky? Češi dělají obrovskou chybu, odborník radí, jak se zbavit plísně i zápachu pračky
Vlhké prostředí uvnitř pračky však může vytvářet ideální podmínky pro vznik plísní, množení bakterií a šíření zápachu. Pokud byste se na prostor uvnitř spotřebiče podívali pod mikroskopem, byli byste překvapeni, jaké množství mikroorganismů se uvnitř ukrývá.
No vidíte, moje žena zase tvrdí že otevřený dveře od pračky jsou „nepěkný“ a esteticky to ruší koupelnu. Tak jsem jí ukázal tenhle článek. Uvidíme jestli zabere…
Já mám pračku v komoře kde není okno a i když nechám otevřeno tak tam stejně smrdí. Pomohlo až když jsem jednou měsíčně začal pouštět prázdnej cyklus na 90 stupňů s octěm. To teprv funguje.
Nevěřim že ty drahý čističe praček za 200 korun něco dělaj. Ocet a jedlá soda, to stačí. Moje máma celej život nic jinýho nepoužívala a pračka jí vydržela 25 let bez problémů.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.