Menu

Sleva 32 % na počítačovou skříň Corsair potěší každého gamera! Levněji ji nekoupíte

Sleva 32 % na počítačovou skříň Corsair potěší každého gamera! Levněji ji nekoupíte

Počítačová skříň Corsair 2000D AIRFLOW Black s Mini Tower formátem nabízí elegantní design, dostatek prostoru pro komponenty a efektivní chlazení. Je ideální pro jednoduché i náročnější počítačové sestavy a právě teď ji na Alze naleznete se slevou 32 %. Z původních 1 999 Kč byla skříň zlevněna na 1 499 Kč, při zadání akčního kódu DNYALZA10 však zaplatíte pouze 1 349 Kč!

S kódem DNYALZA10 pořídíte počítačovou skříň Corsair 2000D AIRFLOW o 650 Kč levněji!

Klady a zápory

  • Kompaktní velikost
  • Elegantní design
  • Bočnice z plastu nejsou příliš pevné
1 349 Kč Původní cena 1 999 Kč
  • Příjemný design Corsair 2000D AIRFLOW se pyšní elegantním a minimalistickým provedením v černé barvě, která dodává počítačové sestavě šmrnc a luxusní vzhled. S kompaktním Mini Tower formátem se skříň snadno vejde i do menšího prostoru a průhledná bočnice s viditelnými vnitřními komponenty přináší zajímavý estetický prvek celé skříně.
  • Praktické funkce – Navzdory svému kompaktnímu designu nabízí Corsair 2000D AIRFLOW dostatek prostoru pro instalaci všech nezbytných komponentů. Dále skříň disponuje 5 sloty pro ventilátory, které zajistí efektivní chlazení a udržení optimální teploty vnitřních součástek. Pohodlně umístěný ovládací panel na přední části skříně vám pak umožní snadný přístup k ovládání a připojení periférií.
  • Kompatibilita – Počítačová skříň Corsair 2000D AIRFLOW je kompatibilní se základní deskou typu mITX (Mini ITX), což vám umožní využít tuto skříň pro různé typy počítačových sestav. Dále skříň poskytuje 3 sloty pro instalaci SSD s rozměrem 2,5″ pro snadnou a efektivní rozšiřitelnost úložného prostoru a ovládací panel nabízí široké možnosti připojení USB 3.2 Gen 1, USB-C a sluchátek či mikrofonu.
  • Umístění zdroje – Díky možnosti umístění zdroje v spodní části skříně je minimalizován vliv vysokých teplot na ostatní komponenty, a to přispívá k lepšímu chlazení a stabilitě celého systému.
  • Materiál a rozměry Corsair 2000D AIRFLOW je vyrobena z kvalitní oceli, která zajišťuje pevnost a odolnost skříně. Bočnicové rámy jsou tvořeny o něco méně pevným plastem. Její rozměry činí 20 x 45 x 27,1 cm (Š x V x H) a hmotnost je 4,4 kg, což vám usnadní manipulaci a instalaci.

Rubriky

#Arecenze

Pro nejnovější informace sledujte také naše sociální sítě

Mohlo by vás zajímat

Diskuze, poradna a vaše zkušenosti

Zeptejte se na cokoliv, co vás zajímá, a naši redaktoři vám odpoví v moderované diskuzi. Můžete také poradit ostatním, nebo se podělit o svoji zkušenost.

Položte dotaz

Odpovědět na dotaz

Nenašli jste v diskuzi odpověď? Zeptejte se a naše redakce na praktické a zajímavé dotazy najde odpověď.