Menu
Přečíst článek

Diskuze: Otestovala jsem 10 mléčných čokolád s lískovými ořechy: Levné chutnaly výborně, navzdory všem očekáváním

Ta s lískovými ořechy patří v naší rodině mezi nejoblíbenější druhy čokolády. Osobně mám nejraději tabulky s celými jádry. Rozhodla jsem se proto porovnat 10 běžně dostupných čokolád z Lidlu, Billy, Kauflandu, Albertu a Normy.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

MB
Michal Brnický
21. 5. 2026

Zapomněla jste na čokoládu značky Tony’s. Vyhrává snad všechny testy. A když mám chuť na čokoládu, tak si koupím od této belgické značky. Všechny ostatní co znám stojí za prd, včetně Lindt.

P
Petr72
24. 5. 2026

tonys je drahej jak svina, u nás běžně neseženete, leda v alze nebo bio prodejně za 150kc tabulka. Pro běžnou rodinu co kupuje cokoladu k svacine to nedává smysl srovnávat s tím co se prodává v lidlu za 30. To je úplně jiná liga.

EK
Eva K
24. 5. 2026

My kupujeme dlouhodobě tu Excelsior z Normy a děcka si nestěžují. Vždycky jsem si myslela, že to bude horší než Milka, jenže pak jsem si je dala vedle sebe a opravdu rozdíl ani nepoznám. Cenově to ale vychází úplně jinak no.

J
Jirka
24. 5. 2026

a zkoušel někdo tu Classic z Kauflandu co skončila na pátém místě? mívají ji v akci za 25 a vypadá vážně dobře, ale nikdy jsem ji nezkusil protože vždycky sáhnu po excelsioru. zajímalo by mě jestli stojí za změnu

AN
Alžběta Novotná
25. 5. 2026

me by zajimalo, jestli ma nekdo z Milky v posledni dobe srejny pocit. koupili jsme velkou, 250g Milku. vzsycky jsem byla.zvykla na ten rozplyvavy pocut a najednou jak kdybych mela v puse ztuzeny tuk, cucala aa zvykala jsem maslo. chut tatam po rozplyvavosti ani pamatka..nezaregistroval to nekdo taky?