A proč to srovnáváte ? Srovnávat lze pouze srovnatelné. Parkside je jako nářadí nepoužitelná záležitost. Až tedy na nějaké drobnosti typu šroubky, podložky atd. Ale třeba řezné, brusné ad. kotouče už také ne. Parkside a podobné neznačky jsou prostě zboží vedle akčních rohlíků pro okamžité uspokojení kutilského ataku zoufalců šmejdících po akčních pochutinách.
Diskuze: Aku vrtačky Parkside vs. Makita v testech 2025/2026: Vyzkoušela jsem jich několik, sama mám jasno
Za poslední dva roky jsem otestovala přes čtyřicet aku vrtaček. Značky Parkside a Makita se v mých rukou ocitly nejčastěji — a právě jejich srovnání přineslo nejzajímavější zjištění. Jedna stojí pár stovek, druhá několik tisíc. Vyplatí se ten rozdíl?
srovnávaj to protože třeba lidi jako já to neví. spíš proč vy to čtete když už vše víte? 😀
Vážený pane, to si tam musíte nasadit akumulátor, aby to fungovalo… Ja používám na stavbě nářadí od Parkside (výhradně tedy Performance) až po Hilti a že by v tom byl až tak zásadní rozdíl v poměru pořizovací ceny, to se říci nedá. Samozřejmě co se týče životnosti, to je věc druhá, ale jinak je to celkem použitelné nářadí. Zatím jsem s tím přivrtal, našrouboval,vysekal a nařezal vše co jsem potreboval.
tak příště vem do ruky i Boschku, která trumfne i Makitu v té ceně..😘 O Parksidu se nebudu zmiňovat vůbec, škoda slov..
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.