Menu
Přečíst článek

Diskuze: Češi po dovolené dostávají pokuty za vjezd na čerpací stanici: Za 90 sekund na pumpě chtějí právníci skoro 10 000 Kč

Vrátíte se z dovolené, vybalíte kufry a za pár týdnů najdete ve schránce dopis z Rakouska. Advokátní kancelář po vás chce stovky eur za to, že jste zastavili u čerpací stanice. Nenatankovali jste, jen jste se otočili nebo počkali na spolujezdce.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

PP
Pavel pöschl
6. 7. 2026

prostě ignorovat, ignorovat a zase ignorovat

K
Koki
6. 7. 2026

Asi to chtělo foto cedule, která je před danou benzinkou, nikdy jsem si ničeho nevšiml.

J
Josef
6. 7. 2026

Několik let staré bláboly se vždy před dovolenými opakují, včetně těch o auto kamerách.

P
Pavel
6. 7. 2026

To jenom u nás se nadaří pokuty od zahraničních řídičů vymáhat.

IT
Ivana Trunečková
6. 7. 2026

Fajn takže příště si zastavím u značky vyfotím si ji a na parkovišti si ji přeložím. Než se tak stane, tak už budu minus 5000 kč. Proč mají na těch benzinkách ty parkovací místa za budovou??

ZA
Zdeněk Ambroz
6. 7. 2026

No, pokud bych videl tu cedulku, tak tam klidně zajedu, bez jakéhokoliv strachu. PROČ ? Protože bych natankoval jen půl litrů benzínu, a jsem z obliga. Jen bych do nádrže cvrkl, a šel to zaplatit. 🤔

PD
Petr Diviš
6. 7. 2026

Takže pokud si pořídím pumpu a budu to tam mít na značce v češtině, tak mne taky nebude zajímat nějakej Helmut, že neumí číst.

JT
Jaroslav Trnka
6. 7. 2026

Tak si natankuji 2 lt. a jsem v pohodě.Snad se potom chuti za nos .