Menu
Přečíst článek

Diskuze: Navštívila jsem veletrh Hobby 2026: Největší wow přišlo od značky Flex a japonských pil Echo. Kutilové, těšte se

Každoroční veletrh Hobby v Českých Budějovicích (14.–17. 5. 2026) znovu zaplnil výstaviště zahradní technikou, aku nářadím, robotickými sekačkami, obytnými přívěsy i vybavením pro dílnu a zahradu.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

VS
Vladimír Stránský
23. 5. 2026

Proč se asi říká rozbrušovačkám „flexa“….

JV
Jároslav Vorel
23. 5. 2026

kdo se zajímá o kvalitní nářadí,měl by tyto značky znát. mám na mysli flex a echo. Echo už jsem opravoval, náhradní díly docela raketa.

T
T.
28. 5. 2026

Flex jsem hledal jejich stránky. Nemají uvedené IČ na stránkách ani v obchodních podmínkách. Nenalezl jsem dokonce ani v rejstříku. Toto pokutuje ČOI a DTest varuje před takovými obchodníky. Značku Flex jsem v životě nikdy nikde fyzicky neviděl. Echo nepůsobí z názvu nijak zvlášť poutavě. Díky za echo, že má Echo drahé díly. Bude lepší se vyhnout oběma značkám.

PB
Petr Breuer
28. 5. 2026

Echo produkty používám už několik let a za mě velká spokojenost. Vlastním 3 Aku pily a fukar, vše používám v práci. V porovnání s konkurencí daleko lepší poměr váhy / výkonu i ceny. Vše zatím bez poruchy. Na Flex jsem narazil nedávno v Turnově v Gentlemans tools a moc mě se mi líbilo zpracování a parametry. Mám je v hledáčku a jakmile budu potřebovat nové nářadí, tak je chci vyzkoušet.