my jsme byli vždy nejhorší ve výrobě uzenin a to nám zůstalo i v kapitalismu ,,,hamba naším řezníkum !!!!!!!
Diskuze: Nejhorší salám ze supermarketu: U gothaje výhláška hlídá jen 40 % masa, rozdíly jsou obrovské
Gothaj patří ke klasice české ledničky. Dáváme si ho na chleba, krájíme k večeři, balíme dětem do školy. Označit ho rovnou za nejhorší salám v regálu je možná silné slovo, ale u žádné jiné uzeniny se vám tak nevyplatí otočit balíček a projít drobné písmo na etiketě.
Je to skutečně hamebné. Nebo hanebné?🤔
hanba vaší češtině❗
Taková blbost. Co si já pamatuji tak uzeniny byly mnohem lepší, sice možná tak dlouho nevydržely ale byly mnohem chutnější. Např. parky již dlouho nejím protože nejsou ani chutné ani masové jen nacpane separatem a sójou, bez chuti,bez šťávy a při opékání se spíš nafouknou a zvětší,nic z toho neklape,jak z plastu.
U nás kdysi jsme z Gothaje dělali i řízky obalené v trojobalu. Byly výtečné. Před časem jsem zkusil udělat řízky z Gothaje koupeného v Penny marketu a bylo to o ničem. Měl takovou hnusnou, jakoby chemickou příchuť a rozpadal se. Ale taky se mně nedávno podařilo koupit výtečný Gothaj v malém rodinném řeznictví.
Tak nakupujte od řeznika a ne od velkoobchodu fuj . Dnes jsem ten salam v tom obchode vyděl a ani kocka by to nejedla.
Jíst se to dá a kočky to žerou jak zjednané.
V životě jsem neviděl Gothaj namazanej na chlebu.
Veny, vydy, vycy…
Máte pravdu naše kočka konkrétně Gothaj některý žere a jiného si ani nevšimne.
Gratuluji, že se vám podařilo koupit ,,výtečný“ 5x dražší gothaj. Velký úspěch, kupujte si ho tedy jen tam, když je to takové terno, ne?
zkuste výrobce Voma, mají v coopu
Pro autora otázka od kdy se maže gothaj na chleba.
I u řezníka maji vetsinou hnusny Gothaj, komunisticky byl nejlepší.
Gothaj nekupuji už dávno. Umím si představit, z čeho je vyrobený.
Kvalitní Gothaj kupují v obchodech Řeznictví Sloupnice.Potom máme v česnekovém těstíčku s bramborovou kaší výborný oběd.
Dobrej Gothaj se dá koupit i v Albertu – baleny plátkovány velká kola. ( mají tam více druhů ) . Chce to jen číst etikety , zkusit , a uvidíte. Samozřejmě se tam dá koupit i pěkný průšvih gothajovy – na první pohled už ale vidíte nepřirozeně sytou barvu . pak stačí opět přečíst etiketu , a stoprocentně pokračujete dál v chůzi 🙂
Není co dodat, když se poměry surovin změnily k nepoznání tolik co se dříve dávalo masa a pomocných surovin je dnes zcela obráceně a to už nemluvím raději o nástřiku, dříve koření sůl dnes stabilizátory, které mají udržet vodu 🤣 no máme tak drahou vodu v ČR a bohužel ji dokáží chemici proměnit ve zlato,dnes už to není uzenář,ale chemik
Gothaj je nejlepší z Řeznictví Sloupnice a Doupovských uzenin.Na opečení je dobrý i z Krásna.
když jsem se v obchodě zeptala,kolik je v něm procent masa,tak mi řekla opravdu to chcete vědět? 5 procent.!!
kupujte písecký je nejlepší
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.