Menu
Přečíst článek

Diskuze: Nejhorší tvaroh ze supermarketu 2026: Místo mléka škrob a zahušťovadla. dTest určil 3 vítěze

V chladicím regálu koukáte nejdřív na cenu, pak na hmotnost, a etiketu většinou přelétnete letmo. Přitom právě tam se pozná, jestli to, co kupujete, pořád ještě splňuje definici z vyhlášky 397/2016 o mléčných výrobcích.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

IB
Iva Brožová
24. 4. 2026

Modifikované škroby mohou být problémem pro bezlepkáře a některé alergiky – pokud by byl použitý pšeničný škrob, zdravotní potíže z toho být mohou. Bylo by dobré přimět výrobce, když už cpou do potravin něco, co tam nemá co dělat, ať to alespoň specifikují přesněji.

M
Milan
25. 4. 2026

To co jem řikal u „testu“ s bílými jogurty. Toto je skutečný test. Kdo vyhrál????? Zapamatujte si to všichni v této zemičce a hlavně ti co nesnáší Babiše. OLMA je nejlepší mlékarna, co se týče kvality výráběných mléčných výrobků!!!!!! A mám to nezávisle z druhé ruky potvrzeno informací z před 10 let celostátní kontolorkou těchto mlékáren.

DK
Dagmar Klempířová
30. 4. 2026

V poslední době jsem přestala jíst jogurty ,nedělaly mě dobře. Měla jsem ráda Selský jogurt bílý HOLLANDIA ,regionální potravina. Ale začaly chodit v jiné úpravě, upravené názvy od jiného výrobce, a už to není ono.

H
Hermina
15. 5. 2026

To samé i já.Těžký žaludek,nestravitelné.