Menu
Přečíst článek

Diskuze: 5 nejlepších automatických kávovarů (květen 2026): Jura E8 boduje u náročných, DeLonghi Magnifica vládne prodejům

Češi rok od roku stále více touží po kvalitní kávě. Klasického turka nejdříve vystrnadila instantní káva, dnes už ale spousta z nás doma vyžaduje kvalitní espresso či nápoje s mléčnou pěnou. Nabídka automatických kávovarů je ovšem nepřeberná.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

JK
Josef Kulich
11. 5. 2026

Krups je mizerný kávovar. Čistění je možné pouze s tabletami a tablety nedokáže rozpustit, jsou vždy neporušené v odkladacím prostoru pro použitou kávu. Spařovací jednotka se nedá vyndat. Krups nedoporučuji.

MS
Marek Sup
14. 5. 2026

Že Krups má jen hadičku není zápor ale PŘEDNOST, vložíte do krabice či láhve s mlékem a systém si vezme kolik potřebuje,kdežto co se zbytkem v nadobce?Takže pouze hadička,je geniální tah

MS
Marek Sup
14. 5. 2026

Ano torzo tablety zůstane, ale to neznamená,že adekvátní látka neprošla v daném množství systémem….mám ho přes čtyři roky a bez jediné závady,sytém čištění je navíc naprosto nekomplikovaný, takže já Krups doporučuji zcela jednoznačně.Prestoze nemám avizovaný model,mám o něco dražší,ale hodně podobný tomuto.

R
R.H.
17. 5. 2026

Marku to je hezky ze ti Krups slouzi, ja jsem mel intuitionku tri roky a kafe slo, ale ta hadicka na mleko je presne to co me stvalo v lete. nechas ji odpojenou, vyplachnes, vysusis, a stejne ti za par dni leze ze schranky puch jak v hospodske kuchyni. u delonghi magnifica co mam ted aspon sundam celou nadobu rovnou do mycky a klid. cisteni krupsu navic neni tak primitivni jak rikas, kamos z autorizovaneho servisu mi povidal ze jim nejcasteji chodi krupse prave kvuli sparovaci jednotce co nejde vyndat.