Krups je mizerný kávovar. Čistění je možné pouze s tabletami a tablety nedokáže rozpustit, jsou vždy neporušené v odkladacím prostoru pro použitou kávu. Spařovací jednotka se nedá vyndat. Krups nedoporučuji.
Diskuze: 5 nejlepších automatických kávovarů (květen 2026): Jura E8 boduje u náročných, DeLonghi Magnifica vládne prodejům
Češi rok od roku stále více touží po kvalitní kávě. Klasického turka nejdříve vystrnadila instantní káva, dnes už ale spousta z nás doma vyžaduje kvalitní espresso či nápoje s mléčnou pěnou. Nabídka automatických kávovarů je ovšem nepřeberná.
Že Krups má jen hadičku není zápor ale PŘEDNOST, vložíte do krabice či láhve s mlékem a systém si vezme kolik potřebuje,kdežto co se zbytkem v nadobce?Takže pouze hadička,je geniální tah
Ano torzo tablety zůstane, ale to neznamená,že adekvátní látka neprošla v daném množství systémem….mám ho přes čtyři roky a bez jediné závady,sytém čištění je navíc naprosto nekomplikovaný, takže já Krups doporučuji zcela jednoznačně.Prestoze nemám avizovaný model,mám o něco dražší,ale hodně podobný tomuto.
Marku to je hezky ze ti Krups slouzi, ja jsem mel intuitionku tri roky a kafe slo, ale ta hadicka na mleko je presne to co me stvalo v lete. nechas ji odpojenou, vyplachnes, vysusis, a stejne ti za par dni leze ze schranky puch jak v hospodske kuchyni. u delonghi magnifica co mam ted aspon sundam celou nadobu rovnou do mycky a klid. cisteni krupsu navic neni tak primitivni jak rikas, kamos z autorizovaneho servisu mi povidal ze jim nejcasteji chodi krupse prave kvuli sparovaci jednotce co nejde vyndat.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.