Menu
Přečíst článek

Diskuze: Nejlepší elektrokola 2026: Vítěz ujede přes 170 km, česká značka sbírá ocenění i po letech

Milujete cyklistiku, ale už vám nezbývá tolik sil na tu klasickou? Chcete na kole objevovat i vzdálenější místa? Elektrokola jsou ideální nejen pro starší osoby. Do života každého cyklisty přináší mnoho nového a otevírají nevídané možnosti k objevování.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

ZV
Zdeněk Vaněk
27. 4. 2026

mám e atland 7.9 s nejsilnější baterii maximální spokojenost,realny dojezd se střídánim terenů při váze je 100 km což je víc než dostačující papírově až 180 ale 100 -110 i při největším zatížením i s nejhorším terénem lze počítat určitě.Za mě ùžasné kolo kdy se podíváte do míst kam autem určitě nezajedete,je to super.jedine co nechapu ze mi ji i prodejci tvrdily ze s ani ne polovicni baterkou najedu skoro to same.každopadně 110 km zaručeně při největší pomoci a krásný výlet na 4-5 h .co je strašně dajn je taky pojistka proti přebití,když se nabíjí je uplně žhavá ale pak ikdyž je v zásuvce už dal nenabiji a to je za mě super pokud nabíjite přes noc

SZ
Stanislav Zima
27. 4. 2026

Máme špatnou zkušenost s CRussis e guera 7.8.S se silnější baterií. Ta ale nevydrží, kolo je těžké a motor moc nepomáhá. Celkově Cruissis nesnese srovnání se stejně drahou konkurencí. Druhé kolo jsme již koupili od jiné značky.

F
Filip
28. 4. 2026

Zdravím mohu z vlastní zkušenosti doporučit českého výrobce Lectron

Filip Šindelář
29. 4. 2026

jsou tu kola který právě nikdo nechce 🤣🤣🤡motor bafang m400 nikdy nebrat!!!

P
Petr
29. 4. 2026

v elektrokolech se pohybuju roky, s výběrem soiuhlas, vy jste nejaky zhrzeny distributor?

PP
Pika Porky
29. 4. 2026

Hrozny křápy. Nejvíc mě baví označení terénního kola s těmi malými kolečky.. Malý kola v terénu.. to nechceš.