Menu
Přečíst článek

Diskuze: Nejlepší tatarské omáčky z testu (2026): Vyhrála privátní značka z Billy, chuťově ale dominoval jiný výrobek

Redakční test 11 tatarských omáček ze supermarketů ukázal, že rozdíly mezi výrobky nejsou jen ve složení nebo ceně, ale především v chuti a vyváženosti receptury.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

TK
Tomáš Knauer
9. 4. 2026

Tu kejdu Hellmanns ochutnávali nějací retardi nebo jako jak je možný, že to vyhrálo na chuť ? Opravdu ještě někomu chutná to mazivo?

ZG
Zdeněk Gebel
9. 4. 2026

máš pravdu.

L
Lenka
12. 4. 2026

no já mam dlouhodobě Spaka a ta okurka co tam u ní někomu vadí mě prave bere, na řízek to sedí. Hellmanns sem zkoušela ale prijde mi takova mdla a hladka, jakoby z majolky, ne z tatarky. asi je to o zvyku z detstvi co kdo doma jedl

M
Maruška82
12. 4. 2026

mě prijde že tatarka je tatarka, dam tam strouhanou cibulku citron a pepř a jakákoliv levná z toho udelá slušnou. Zbytecne se to resi. nejhorsi je kupovat to drahy a pak to mit v lednici 14 dni a vyhodit pulku

TP
Tomáš P
12. 4. 2026

Dotaz na redakci, neuvazujete zaradit do dalsiho testu i tatarky z lahvi co maj v restauracich (Hellmann’s gastro nebo Develey)? Doma sice nemaj smysl ale zajimalo by me jestli je to to samy co se prodava v supermarketu nebo jina receptura. A jeste, proc tam nebyla Hamé, tu vidim v regalech porad a nikdy jsem ji nezkusil.

AL
Anna Ludvíková
13. 4. 2026

Nejlepší ze všech je POLIČANKA a nejhorší Hellmanns.