Od Parchandside už nikdy více !
Diskuze: Parkside, nebo Makita? Po 40+ otestovaných aku vrtačkách už bych nevybírala jen podle značky
Parkside a Makita patří mezi značky, které lidé při výběru aku vrtačky řeší nejčastěji. Jedna láká nízkou cenou a dostupným aku systémem, druhá pověstí profesionální jistoty.
Nevím jaká je Makita, ovšem vřeteno Parkside hází jako vačka. Pro vrtání nepoužitelné, snad jako šroubovák dostačuje.
U Makity musíte dát pozor na baterie. Protože baterie od vrtačky nebudou pasovat na utahovák. Takže musíte koupit nové baterie a sními i nabiječku.
co je to za kec vrtačka,ráz.utahovak,mafl,flexa, příklepová vrtačka,Aku šroubovak s příklepem,motorová pila,nastřelovací pistol atd.vse na jednu a tu samou baterku a to 5.0Ah 18V Lithium-Ion mám jich 13 kusů
po zkušenostech s Parkside a s přihlédnutím k tomu, že dopředu těžko vědět na co a kdy bude aku nářadí potřeba,bych jednoznačně již volil tu Makitu!
volím nářadí podle rádia.Mám 3 super rádia od makity,takže dalších 15 strojů taky😀😀
K Parksidu koupenému v Lidlu- zkuste reklamovat. Neskutečně komplikované.
Jj, taká taková zkušenost, Parksid již nikdy
Já reklamoval elektrické Kangoo u kterého upadla hlavička, ale bohužel dostalo takový záhul, že se ani nedivím, že upadla, byla to moje blbost. Reklamoval jsem ho přímo v Lidlu a úplně bez problémů, do měsíce mi poslali jiné.
Jedině DeWalt.
mame DeWalt, Makita a Parkside. no ohledně DeWalt uhlove brusky 54v , ta je dobra. ale utahovaky ne
utahovaky mame seřazené tak
1. Makita
2. Parkside
3. DeWalt.
proste jejich utahovak byl nejslabší
Rázové utahováky např. pro autoservis samozřejmě bezkonkurenčně Milwaukee.
Tady není o čem.
Ale DeWalt je pořád > Parkside Performance, ty krámy hned zdechnou.
Porovnávat Makitu a Parkside je naprostý nesmysl.
na to abych se rozhodl pro značku kterou koupím(podle toho na co a jak často) nepotřebuji dělat 40+testů. na to mi stačí logická úvaha nad šálkem kávy….na druhou stranu kdo má v rukách nas*ané stejně jako v hlavě tam ho ani DeWALT nezachrání.
při porovnání a testů řady parkside performance tak zvládá porazit i Milwaukee se stejnými parametry makyta byla tak nastejno
Parkside není ani hobby nářadí a na performance řadu také zapomeňte. Čistý šmejd. Makita Hobby snad možná poloprofi ale výhra to rozhodně není.
Hned tato věta „Parkside a Makita patří mezi značky, které lidé při výběru aku vrtačky řeší nejčastěji.“ je úplný nesmysl. Netuším na jakém vzorku probíhala anketa a jestli vůbec nebo toto tvrzení vzniklo na základě dojmu autorky z blízkého okolí, ale kdo chce kvalitu a spolehlivost a používá nářadí tak, že si nemůže časově dovolit prostoje tak Parkside ho ani nenapadne.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.