To samé se povedlo manželce nedaleko Prahy. Nejprve jsem zaplatil jednu pokutu a za 3 dny přišla druhá. Koukám na papíry – vždyť jsem platil. Porovnávám časy a směry. A ejhle manželka se otočila a nová pokuta v druhém směru.
Diskuze: Řidič dostal pokutu 3100 Kč za překročení rychlosti o 1 km/h: Když se vracel stejnou cestou, dostal ji podruhé
Do Maďarska míří každé léto tisíce českých řidičů a většina z nich netuší, jak snadno tam dnes padne pokuta. O případu z obce Karancskeszi se hodně mluvilo mezi řidiči u nás i na Slovensku.
Advokátní kancelář Petkov – vymáhá pro Mad’ary pokuty v ČR. Já jel v Mad’arsku údajně bez dálniční známky a přišla mi pokuta cca 12 tisíc korun. Přišla ale PO ROCE !! Doklad o zakoupení známky už samozřejmě nemám, byl jsem u právníka a ten radí zaplatit, když nemohu dokázat, že jsem známku měl. A Petkov si z té pokuty bere 7000 korun, údajně jako náklad na vymáhání. Petkov je gauner, do Mad’arska už nikdy.
65 je ještě nádhera, já platil v Ústí nad Labem za 54 (po odečtení chyby měření 51)
Tak nakonec je policie v Maďarsku poměrně tolerantní, když na 50ce sankcionalizuje překročení rychlosti až od 65km/h. Ne?
Chyba už v nadpisu článku.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.