Že vy jste přejmenované Kupi.cz, tam také jsou takové srdcervoucí příběhy.
Diskuze: „Šla jsem se hádat kvůli máslu a 80 Kč. Prodavačka mě uzemnila dřív, než jsem otevřela pusu,“ popisuje Tereza
Tereza (34) si po směně zaskočila do supermarketu. U másla ji potěšila akční cena. Doma na účtence zjistila, že zaplatila o osmdesát korun víc. Rozhodla se vrátit a reklamovat rozdíl. V obchodě ji ale čekalo něco, s čím nepočítala.
Dobrý den, nejenom že jsou mnohdy cenovky se špatnou cenou nebo k jinému zboží, ale například v Kauflandu je i upozornění, že je zákaz fotografování a můžete tvrdit co chcete, než se vrátíte k regálu, ejhle, cedulka je vyměněná.
dnes se mi ro stalo se sýrem. místo 32kč jsem.zaplatila 45. …díky ceně jsem vzala 3 balení….. na informacích mi rozdíl vyplatili, prý zapomněli dat cedulku z předešlé akce pryč. Jsem 7vyjla účet kontrolovat hned za pokladnou, a musím říct,ze se to stává celkem často.Ma dcera to bere jako trapas- pro mě, ze chci vrátit pár korun.Ale z principu to prostě musim .vyřídit…a vůbec m8 nevadí, že zdržují frontu u pokladny treba.Nwbi to roti vinana mé straně, ale na straně obchodu. …I tak jsem.na prodavačku milá a dokonce ji vždy řeknu,ze mě to mrzí,ale pokid by to mel8 v pořádku,tak bych ji nezdržovala.
Radíte fotit v obchode ale pritom se to nesmí pokud nemáte povoleni…
co tak třeba začít číst je to první třída základní školy
Nakupují s ručním scanerem a hned vidím kolik zboží stojí. a můžu hned vrátit Nákup pak už nemusím nikam vyskládávat.
Kontrola cenovky a její umístění je základní strategie u některých nákupů. Někdy to chce i podrobné studium veškerého textu na cenovce, aby se potvrdila příslušnost cenovky a u ní umístěného zboží. Při reklamaci ceny jsem se vždy setkal s bezproblémovým vyřízením.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.