Menu
Přečíst článek

Diskuze: „Šla jsem se hádat kvůli máslu a 80 Kč. Prodavačka mě uzemnila dřív, než jsem otevřela pusu,“ popisuje Tereza

Tereza (34) si po směně zaskočila do supermarketu. U másla ji potěšila akční cena. Doma na účtence zjistila, že zaplatila o osmdesát korun víc. Rozhodla se vrátit a reklamovat rozdíl. V obchodě ji ale čekalo něco, s čím nepočítala.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

LS
lojza svěrák
1. 4. 2026

Že vy jste přejmenované Kupi.cz, tam také jsou takové srdcervoucí příběhy.

PN
Pepa Novák
1. 4. 2026

Dobrý den, nejenom že jsou mnohdy cenovky se špatnou cenou nebo k jinému zboží, ale například v Kauflandu je i upozornění, že je zákaz fotografování a můžete tvrdit co chcete, než se vrátíte k regálu, ejhle, cedulka je vyměněná.

MH
Martina Hovorková
1. 4. 2026

dnes se mi ro stalo se sýrem. místo 32kč jsem.zaplatila 45. …díky ceně jsem vzala 3 balení….. na informacích mi rozdíl vyplatili, prý zapomněli dat cedulku z předešlé akce pryč. Jsem 7vyjla účet kontrolovat hned za pokladnou, a musím říct,ze se to stává celkem často.Ma dcera to bere jako trapas- pro mě, ze chci vrátit pár korun.Ale z principu to prostě musim .vyřídit…a vůbec m8 nevadí, že zdržují frontu u pokladny treba.Nwbi to roti vinana mé straně, ale na straně obchodu. …I tak jsem.na prodavačku milá a dokonce ji vždy řeknu,ze mě to mrzí,ale pokid by to mel8 v pořádku,tak bych ji nezdržovala.

LK
Ladislav Koblischka
1. 4. 2026

Radíte fotit v obchode ale pritom se to nesmí pokud nemáte povoleni…

M
Michal
4. 4. 2026

co tak třeba začít číst je to první třída základní školy

TK
Tonda Kovář
7. 4. 2026

Nakupují s ručním scanerem a hned vidím kolik zboží stojí. a můžu hned vrátit Nákup pak už nemusím nikam vyskládávat.

PP
Pavel Pavel
7. 4. 2026

Kontrola cenovky a její umístění je základní strategie u některých nákupů. Někdy to chce i podrobné studium veškerého textu na cenovce, aby se potvrdila příslušnost cenovky a u ní umístěného zboží. Při reklamaci ceny jsem se vždy setkal s bezproblémovým vyřízením.