Dotaz: a není Billa české a Srdce domova jedno a to samé máslo? Pouze v jiném obalu?
Odpověď: je 😀 (čistě náhodou v Hlinsku pracuju)
Diskuze: Otestovala jsem 14 másel (duben 2026): Rozdíly v chuti jsou výrazné, máslo z Lidlu opakovaně zklamalo
Podle etiket vypadají másla ze supermarketů téměř stejně. V rámci vlastního testu 14 vzorků jsem ale zjistila, že rozdíly v chuti i struktuře jsou překvapivě výrazné.
Nejlepší jsou výrobky od Madety
Proč by měl zapracovat Lidl? Neměli by to být spíše výrobci?
Lidl by měl zapracovat na tom, aby ve svých prodejnách neprodával nekvalitní zboží! V tom by měl zapracovat! Je vám to srozumitelné?
Přečetla jste si výrobce másla Boni? Já ho koupil a bylo z Polska! Stejně tak máslo Pragolaktos je z Německa, ale tam se přidání biokultur chuťově pozná. Nemám nic proti polským máslům, občas je také používám a nechápu medii vypěstovanu averzi. Než se novináři dali přesvědčit o tom, že na našrm trhu už neexistuje balené čerstvé máslo, tak to trvalo pěkně dlouho a jejich bouření proti dovezeným zmraženým máslů ukázalo, jací jsou troubové, líní si zjistit správné informace.
No samo, výrobce MILKPOL 😀
takže nějak jsem nepochopil systém testování kdo jsou ti odborníci čím se zabývají jejich vzdělání jejich akredidace pod koho spadají … a nebo je to jenom partička co si řekne a jdeme hodnotit – jen tak pro zajímavost musím říci že každý má jiné chutě a pocity můžu dát příklad sestřenice z města dojela k nám na chalupu a její děti se hrozně pohoršovaly nad tím že jim jahody chutnaly jinak než z albertu o borůvkách ani nemluvě – proto se ptám co to bylo za odborníky a nebo jde pouze o to aby co nejvíc lidí kliklo na článek
Přesně, a ten pátý tester má určitě držku nastavenou na něco hogofogo. Tomu nechutnalo nic, asi milovník mazlavé ramy.
chutná mi Milko
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.