Vámi hodnocené deodoranty jsou pro zdraví velmi škodlivé!
Vichy obsahuje Chlorhydrát hliníku=Endokrinní distruptor!!! Silikon! Glutamáte!
Eucerin je ještě horší! Se stejným obsahem jako Vichy a navíc BHT=Butyl.hydroxytoluen!!!!
Čerpám hodnoceni z aplikace INCI BEAUTY.
Diskuze: Velký test antiperspirantů ze supermarketu (2026): Pocení nezabránil žádný, luxusní vítěz má luxusní cenovku
Po letech, kdy jsem automaticky sahala po deodorantech ve spreji, jsem si začala všímat, že jejich účinnost mi v běžném pracovním dni přestává stačit.
Pro mě je jednoznačně nejlépe fungující přípravek proti pocení Jenvox. Je sice další než běžné přípravky, ale po prvním týdnu každodenní aplikace lze postupně přejít na frekvenci na 1-3x týdně nebo méně, podle potřeby (někdy i jen 1x týdně).
Rexonu za 300 Kč jsem nikdy neviděla. Kupuji za 140 korun.
Cena je uvedena za 100ml musíte se podívat kolik Ml obsahuje daný produkt. Cena není za kus.
Nějak jste zapomněli na Jenvox, Driclor, sweat-stop apod. Tedy skutečné antiperspiranty, které se nanáší na noc a skutečně pomáhají. Ty totiž obsahují jiné varianty hlinitých solí a minimum aditiv, které zabraňují jejich účinku.
Dříve jsem používal Old Spice, voněl hezky a dlouho jenže fungoval asi až tak, že se mi v podpaží dělali vředy. když sem se o tom zmínil nebyl jsem jediný…..dnes už pouze spreje 🙂
Mám tuto Niveu a už nikdy více. Kvůli té špatné aplikaci, velice nepraktické. Kromě hran se také láme a vypadává.
Ten Borotalco jste si vybrala blbou vůni 🙁 .. já už leta používám žlutý nebo oranžový – citrusy – a je super!!
Metodika výběru byla taková, že kdo se chtěl v textu participovat, tak si to zaplatil. Chybí tam skutečné klinicky účinné antiperspiranty, které doporučují kožaři a to je Jenvox, Driclor, spiridea apod.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.