No prosím, 4,4 kw to je výkon co má profi pila Stihl 462 o obsahu 72 ccm
Tak neví kde dělají soudruzi Němci chybu
Diskuze: Parkside má konkurenci? Testuji levnou benzínovou pilu Kraft&Dele: Stojí jen 1 300 Kč, první nedostatky jsem již objevila
Levná benzínová pila za 1 300 Kč z Allegra obvykle moc důvěry nevzbuzuje. I proto jsem se ji rozhodla otestovat.
Nejlépe uděláte když otestujete guláš na plotně, test této pily je o ničem,stejně jako všech podobných,čínských srágor v podobné cenové relaci. S pořádnou pilou nemá nic společného !!
I když lze s Vámi v ledačems souhlasit, nebylo by lepší nejdřív zjistit, odkud značka pochází a kdo za ní stojí?
nejlépe uděláte, když si místo guláše dáte teplý párek! Tu pilu mám už rok a pár kubíků už jsem nařezal a nenašel jsem jediný důvod proč za pilu dávat 10x víc! Startuje perfektně a řeže taktéž i kmeny o velkém průměru. Každý nekácí stoleté dubové lesy každý den a na občasnou práci je hodně dostačující!
Zdravím a asi to teď schytám.
Jednou ročně dělám dřevo, cca 8 metrů.
Mám Stihl a dvě no name z allegra, craft/Black, to je vše stejné. Stihl nepoužívám, extra lepší není. Tyhle dvě shitky (mam je cca 6 let) fungují velmi dobře a za ty peníze se k nim nechávám hezky. Poř. cena cca 3200 za obě. Když je ostrý řetěz jedou skvěle. Po třech nádržích je odstavi tepelné čidlo, stačí projít kýblem vody a jede se dál. A zloději o ně nestojí, v kůlně zůstanou i po návštěvě:)
tak asi tak…
Když stříká je dobře. To i profíci dávají špičku lišty k místu jestli stříká. Dej si hustší olej. Žádnou eko řepku
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.