No prosím, 4,4 kw to je výkon co má profi pila Stihl 462 o obsahu 72 ccm
Tak neví kde dělají soudruzi Němci chybu
Diskuze: Parkside má konkurenci? Testuji levnou benzínovou pilu Kraft&Dele: Stojí jen 1 300 Kč, první nedostatky jsem již objevila
Levná benzínová pila za 1 300 Kč z Allegra obvykle moc důvěry nevzbuzuje. I proto jsem se ji rozhodla otestovat.
Nejlépe uděláte když otestujete guláš na plotně, test této pily je o ničem,stejně jako všech podobných,čínských srágor v podobné cenové relaci. S pořádnou pilou nemá nic společného !!
I když lze s Vámi v ledačems souhlasit, nebylo by lepší nejdřív zjistit, odkud značka pochází a kdo za ní stojí?
nejlépe uděláte, když si místo guláše dáte teplý párek! Tu pilu mám už rok a pár kubíků už jsem nařezal a nenašel jsem jediný důvod proč za pilu dávat 10x víc! Startuje perfektně a řeže taktéž i kmeny o velkém průměru. Každý nekácí stoleté dubové lesy každý den a na občasnou práci je hodně dostačující!
Zdravím a asi to teď schytám.
Jednou ročně dělám dřevo, cca 8 metrů.
Mám Stihl a dvě no name z allegra, craft/Black, to je vše stejné. Stihl nepoužívám, extra lepší není. Tyhle dvě shitky (mam je cca 6 let) fungují velmi dobře a za ty peníze se k nim nechávám hezky. Poř. cena cca 3200 za obě. Když je ostrý řetěz jedou skvěle. Po třech nádržích je odstavi tepelné čidlo, stačí projít kýblem vody a jede se dál. A zloději o ně nestojí, v kůlně zůstanou i po návštěvě:)
tak asi tak…
No ba. Už 10 let mám nějakou polskou pilu (která už se asi ani nevyrábí) Schteer (asi). Dávám ji přesky, dělám dřevo na zimu. Teď, po deseti letech, odešla lišta. Řetěz, co na ni byl, jsem vyhodil hned. Děsnej sr*č. Ale pila s nasazeným Oregonem fachá bez zaváhání. stálá tuším kolem 3000 Kč. Dostal jsem ji od Ježíška, tak nevím přesně.
Když stříká je dobře. To i profíci dávají špičku lišty k místu jestli stříká. Dej si hustší olej. Žádnou eko řepku
zdravím,pily této značky mám dvě už 4 roky a dost je využívám.K jejich funkci nemám jedinou připomínku.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.