Menu
Přečíst článek

Diskuze: Otestovala jsem 10 zmrzlin ze supermarketů: O vítězi nerozhodlo množství smetany, 2. místo má chuťovka z Lidlu

V redakčním testu jsem porovnala 10 čokoládových zmrzlin z běžných supermarketů. Test zahrnoval levné vaničky za pár desítek korun i prémiově se tvářící zmrzlinové dezerty s efektním zdobením. Nešlo ale jen o chuť.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

JS
Jan Stastny
7. 6. 2026

Carte D’Or mají i čokoládovou, takže nechápu , že jste si vybrali Cookies. A za 79,90 je teda cena z roku 2010??? dnes stojí výrazně přes 189,- takže tenhle test je asi o tom, aby si všichni začali kupovat uplně nejhorší, co do obsahu, zmrzlinu na trhu. Ano chutově je asi fajn, ale takový koktejl palmového oleje a další dochucovadel, je fakt jen pro hroší žaludky

LS
Lucie Sobotová
7. 6. 2026

Dobrý den,

zmrzliny jsem vybírala dle dostupnosti v navštívených supermarketech. Carte D’Or se mi podařilo sehnat v řetězci Norma (za běžnou cenu 80 Kč), jinde měli v den nákupu jen vanilkové či jiné nečokoládové příchutě. Do testů vždy uvádím pořizování cenu.

S pozdravem

Lucie Sobotová

K
Karkulka
7. 6. 2026

Některé zmrzky jsou akorát drahý vzduch. U nás frč Galatelli Premium, 500 ml/430 g – všechny opravdu smetanové, výborné a pevné.

M
M.Ehl
7. 6. 2026

Jste si jista, ze ta „zmrzlina“ je skutecne smetanova ??? To co se prodava je v naproste vetsine naslehany rostlinny tuk a nekdy s pridavkem syrovatky…. Myslim, ze jedina zmrzlina s obsahem mleka je Ben and Jerry, bohuzel zde prodavany jen ve velmi omezenem sortimentu navic s predrazenou cenou.

J
J.Janouch
7. 6. 2026

A jak hodnotíte zmrzliny, kde v „čokoládě“ jsou místo i náhražky nahrazeny rozemletými červy.