Menu
Přečíst článek

Diskuze: Testovali jsme už 26 másel (2025-2026): Nejlépe chutná Madeta a Boni, propadl Pilos z Lidlu i drahé Parmareggio

Máslo je jednou z nejdůležitějších potravin v našem jídelníčku, ale mnoho lidí ho přesto nekupuje. Důvod je přitom obvykle prostý – cena. Když se podíváme na současnou nabídku obchodů, tak zjistíme, že někde seženete čtvrtkilovou kostku za 25 Kč, jinde stojí 40 Kč.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

T
TT
5. 7. 2026

Nebudí ve mě důvěru, když mi některý komentář zveřejní obratem načtení nové stránky a jiný až po mé urgenci po 2 hodinách. Právě se mi to děje již podruhé.

M
5. 7. 2026

Za mě nevěrohodné testy. Kde jste testovali a za jakých podmínek? Máte senzorické zkoušky? Ta váha, je kalibrovaná?
Na vše si odpovídám po přečtení, že ne, nemáte ani standardní laboratorní podmínky, zkoušky a ani cejch.
Odchylky odpovídají legislativě.
Sponzor “testování” je jasný dle výsledků. 👎👎👎👎

T
TT
5. 7. 2026

Stále čekám na uveřejnění prvního komentáře.

T
TT
5. 7. 2026

Mě přijde dost zvláštní, že tady byl podobný test másel od Arecenze cca před měsícem. Taky je mi divné, jak testují vlastně všechno, co je napadne v množství, které bere dech. Jejich produktivita testů předčí spotřebitelské organizace typu Dtest, které navíc mnoho testů přebírají od zkušeben a od zahraničních partnerů.

T
TT
5. 7. 2026

Vkládání komentářů na Arecenze je absurdní. Ani po 4 hodinách tu příspěvek není. Tak jsem rozdělil text na dva příspěvky. První se vložil, druhý ne. U obou vyskočila hláška, že jsou zveřejněny…….