Babiš chce proti sobě postavit mladé občany proti jejich rodičům a prarodičům , tento trend se eskaluje . Toto jste chtěli moji milí Češi ?
Diskuze: Valorizace důchodů 2027: Přidání 300 korun rozdělilo Čechy. Mladí kritizují, senioři mluví o výsměchu
Kolem lednové valorizace důchodů se strhla nezvykle ostrá hádka. Jedni v přidání pár set korun vidí posměšek vůči lidem, kteří celý život pracovali. Z druhé strany zaznívá, že si čeští senioři stěžují pořád, ať jim stát nabídne cokoli.
ať táhnou mladý makat,a ne že budou sedět u počítačů a telefonů.Druhá věc je že na ty jejich platy co by chtěli taky není tak ať si na sebe vydělají a nekritizuji starší občany.alou do práce nemakačenka!!!
To se mi moc líbí a má pravdu souhlasím
hlavně ať táhnou do práce mladý a Romové ty Maj v15 letech invalidní důchod a ještě jim platí bydlení.
O byt jsem přišel , rozvod atd., byť mám jen 15000, tak mi 300 přijde přijatelné. Někdo vyjde s 10000 někdo ani z 30000.
Ti mladí co kritizují důchodce,že se jim to zdá málo za prvé nechápou ,že oni důchodcům nic nedávají to dávala generace před nimi oni si teď spoří na svoje důchody a za druhé ti důchodci si na svoje důchody šetřili samy a jako zaměstnanci neměli možnost rozhodovat mezi okrádáním tedy paušálem nebo druhá vysoká varianta.Takze vy co staré lidi kritizujte nemáte z jejich důchody co společného a ty keci o rozpočtu a budoucnosti našich dětí si nechte na večer jako pohádku .Nejsme zdaleka tak zadlužení jako jiné státy jako Itálie, Španělsko,Francie….A předat nové generaci vyrovnaný rozpočet nedokázala ani jediná vláda a ta minulá zvolena hlavně hlasy těch mladých to byl ten nejhorší zločin ,takže si to vyżerte samy .Důchodci už nemají čas čekat až bude líp kolik si myslíte ,že jim zbývá času?Co jim závodiště? To že už pomalu končí svůj život? Stáří, nemocní, nenáviděni!Je škoda,že si nechali sebrat svou stranu a dali na sliby tehdejších politiků,že se o ně jejich strany postarají !!! Dnes by měli takovou sílu,že by se nemuseli doprošovat ani u Bolševika na hradě ani u Babiše,který je zradil, když jim před volbami sliboval hory ,doly a jedině jejich hlasy byl zvolen a okamžitě se sliby rozplynuly!!!!! Dokonce budou brát ještě méně než za minulé vlády zlodějů co jim ukradli peníze , které už byly schváleny a klidně si přidali cca 4000 korun sprostota jako celé jejich vládnutí ve stínu kauz, které by v normální společnosti vedlo k pádu vlády.A ti staří chudáci uvěřili Babišovi a těšili se ,že konečně přijde spravedlnost a přišlo kulový !!!!Juchelkovi nevěřím je to stejný Korytář jako byl ministr zahraničních věcí Lipovský ten proti Babišovi nepůjde spíše naopak snaží se mu zalíbit stejně jako ministryně financí. Je to všechno ostuda vládne tady lež,závist, sobectví,nenávist,nemorální lidé jsou dávání za vzor podnikatele a slušní jsou vysmivani .Pokud by se vrátil rok 89 a toto by věděli lidí dopředu jak to dopadne tak by už do ulic nešli jenom proto,aby někteří dostali nazpět majetek a mohli privatizovat a tunelovat jako o závod dnes by mě zajímala zpráva o stavu země jako ji tenkrát přečetl Zeman v ČT kdy za to padali hlavy, protože i vešla byli ještě ti co se vydávali za Komunisty.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.