V životě jsem vystřídal Lada-Žiguli,Škoda 120, z nafťáků Citroen Xsara Picasso, Peugeot 5008, VW Sharan 2,0 diesel.Diesely až na Sharana nezklamaly-u něho se na 129 tis km rozsypala převodovka. Oprava 90 tis.Servisní roční náklady cc a 20-25 000 Kc. Zanevřel jsem na fosily a před dvěma lety pořídil Teslu Y LR RWD. Servisní náklady zatím žádné, doma nabíjím z FVE,převážně jezdím kolem komína, občas 2×100 km do Prahy a zpět.Dovolená žádný problém, žádné nepohodlí a to jsme projeli NL a další byl trip do Anglie a Walesu.Sharanem a Peugeotem jsme byli v UK také a srovnání hlavně cestovních nákladů vychází lépe jednoznačně pro Teslu.Časové zdržení nepodstatné a i kdyby, tak sama cesta byla cílem.
Teď budu měnit kabinové filtry dle návodu z youtube,zakoupeny cca za 1300 Kc.Nafťáík by mě stál za 2 roky cca 40 tis.
V našem případě není návrat ke spalokvákům smysluplný.Ale je dobře,že jsou lidé, kteří je i nadále budou preferovat a odvádět státu spotřební daně za fosilní paliva.Možná by pak politici přišli na blbý nápad zdanit KWH nebo kilometry u EV.
Diskuze: Spalovák vs. elektromobil v roce 2026: Sám řídím 18 let, toto je můj upřímný názor jako milovníka spalováků
Auta řídím 18 let a za tu dobu jsem vystřídal všechno možné – malé atmosférické benzíny, diesely s pořádným zátahem odspodu i testovací elektromobily. A čím déle sleduji nekonečnou bitvu mezi zastánci spalovacích aut a elektromobilů, tím méně jí vlastně rozumím.
Tak oni ten poplatek u EV za kilometry či KWh určitě zavedou, to se nebojte, že politici tomu zamezí. Nebudou příjmy z fosilních pohonných hmot a jejich daní, budou příjmy z provozu elektroaut zase jiné.
Podle modelů z tvé bývalé stáje není divu, že sis pořídil Teslu a jsi s ní spokojen. Užij si cestu kolem komína. Daň z provozu tvé Tesly tě brzy dostihne, sláva EU a nikdy jinak!
Je mě 81 a začínal jsem v 17 letech s Warburgem 900 na vojně GAZ24,T603 po vojně Škoda MB 1000,Mercedes 180D.Mercedes 200D,Mercedes 250 jsem předělal na naftu motor 220D,Opel Kapitan,Opel Admirál, Škoda 120GLS,Žiguli VAZ M2101,VAZ2105,Moskwič,Volha 24,Vento diesel a ted mmám ŠKODA 1 rv.2002 1.9TDI najeto 330000km a takém zvažuji elektro ale jen Škodu.
Jako řidič z povolání od 21 do 74 let jsem jezdil s několika typy značek nakladních aut a jedno z pozice kabiny řidiče u mě vyhral Renolt Magnum rv. 2003 velmi pohodlný kamion.
Wartburg, Moskvič a Renault pane Jaroslave.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.