Menu
Přečíst článek

Diskuze: Vyplatí se dražší tablet? Srovnal jsem levný Xiaomi za 6200 Kč oproti OnePlus Pad 4 za 19 000 Kč

Levné tablety pod 8 tisíc jsme ještě před několika lety považovali za zařízení pro velmi nenáročné použití, jako je prohlížení webu a sledování videí.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

FN
Franta Novák
20. 7. 2026

Potřebuju tablet s LTE sim kartou. Vnitřní paměť alespoň 256(raději 512Gb). Možnost pam.karty(karty jsou však neskutečně zdražené).Renomovaný čip by byl fajn. Cena cca 15 tisíc. Na značce zas ani tak nezáleží. Poraďte. On ten výběr není tak slavný, obzvlášť když chcete dovnitř datovou Sim kartu.

MP
Michal Petřík
22. 7. 2026

Mám třetí den Redmi Pad 2 pro, 12″ a nadšení. Snapdragon 7, 256GB, karta. První zkušenost s Xiaomi (předtím iPad a Samsung Tab) a příjemné překvapení. Mohu jen doporučit.

P
pilarius
25. 7. 2026

U nás snad 256GB verze se SIM není, ne? Nebo se něco změnilo? Já musel zvolit 128GB verzi. Není absolutně plynulý a displej pro HDR má svoje mouchy, ale jinak je super. Hlavně ta výdrž baterie je úžasná.

VB
Viktor Bilik
26. 7. 2026

mohu jen dporucit redmi pad 2 pro 5g a zvlada tolik veci ze je zbytečně platit 19 kc kdyz staci zaplatit pod 7 tisic a tablet udela vse i kvalita fotaku je překvapivě pekne snímky a vykon a baterie atd proste za ty penize vyhodna koupe a sam koupe nelituju🙂🙂 a ja ho mam pres t mobile a vysel me jen za nula korun a 200 kc měsíčně 5gb sim proste to nahradi ntb.