Blbost nehorázná! A když to soused udělá, tak budu pod jeho okny sekat od 21.00 do 22.00 a od 6.00 do 7.00 Celý týden od pondělí do soboty.
Diskuze: Zákaz sekání trávy v neděli: Porušení se může prodražit až na 30 000 Kč, udání může přijít i od souseda
Sekání trávy patří k těm hlučnějším činnostem okolo domu. Aby byl především o víkendu a svátcích klid, přistoupily některé obce a města k zákazu sekání trávy i dalších hlučnějších prací, které by mohly narušovat odpočinek sousedů.
Za mě je to dobře…Alespoň jeden den v týdnu bez hluku…
v nedeli ma bejt klid muj soused duchodce sekat muze kdykoli v tejdnu ale nedele v 9 rano mu zrejme prijde nejlepsi a hluk se tahne celou vsi a pridavaji se i jini pitomci mam zahradu desetkrat vetsi nez on a kdyz to nestihnu v sobotu tak to holt necham na jindy
V půl devaté spát a stávat až po obědě.Přesně to je důvod těchto vyhlášek.Pokud chcete tak dlouho vyspávat,tak se odstěhujte do satelitu a ne na venkov, kde se normálně ráno dělá a ne odpoledne,kdy je třeba 30 ve stínu.
Naprosto souhlasím . Přibývají zákazy jak na běžícím pásu.
Já nechápu, že dnes musí být na všechno vyhláška. Dříve stačila obyčejná slušnost a ohleduplnost.
Furt a neustále se vymejšlej nový a nový pí**viny
U nás jsou například kontejnery na bioodpad pouze od pátku do neděle. Pak vám v sobotu zaprší a než byste sekal až za týden, tak to přeroste a už to neposečete. Jít v 10 hodin něco dělat není podle mě nic špatnýho. Snažim se to omezit mimo svátky, pouť,…. ale někdy to prostě nejde. U nás to dělají všichní a jedinej kdo s tim měl problém je člověk co každej víkend pořádá grilovačky a maj zaplou hudbu, občas řvou ještě ve 2 ráno. Je mi to fuk at si na svém dělá co chce, ale já budu taky.
Slepice a králíci chtějí žrát i v neděli, slepice nejraději čersvé a králíci nesnáší od soboty zapařené
Tráva se dá posekat daleko tišeji třeba kosou nebo srpem.
4000m2. Přijď mi to posekat kosou nebo srpem, jestli vůbec víš co to je.
Tráva roste jako blázen, celý týden prší, v sobotu přestane a celá ves seká v neděli. Kdy jindy.
Naprosto souhlasím.Jenom by jsam podotknul že soused má tři ukřičené dětí že nás to kolikrát donutí že jedeme z chaty domů.Domluva není žádná.Dělají větší hluk jak sekačka na trávu.Mělo by to být dané od několika decibelů.Na př.akumulátorová sekačka nedělá zdaleka hluk jako motorová.
Dobrý den, můžete mi poradit kde zjistím jak je to u nás v obci? Na webu který je odkaz jsem ve své obci nic nenašel. Děkuji
Patrně by bylo možné obrátit se na radnici, která by měla mít k dispozici příslušnou vyhlášku.
Copak sekání trávy, ale co takové stavební úpravy na budově paneláku. U nás opravují střechu, kolejnice plošiny, která na střechu vozí materiál a nářadí, mi stojí před oknem. Práce začínají denně už v 7 ráno. Hrůza.
Dokonce by se mělo zakázat sekat i ve čtvrtek aby se tráva nestala součástí jídelníčku.Asi tak.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.