Menu
Přečíst článek

Diskuze: Dyson a ostudná podpora? Rozbije se věc za 20 000 Kč a píšete si s chatbotem (Test 2026)

Dyson patří mezi prémiové značky. Vysoká cena, výrazný design, silný marketing. V našich recenzích pravidelně boduje výkonem i zpracováním. V komentářích pod články se ale opakovaně objevuje jiný problém a tím je neochotná zákaznická podpora oficiálního prodejce Dyson v ČR.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

LS
Linda Severova
3. 3. 2026

Dobrý den. V obchodních podmínkách se dočteme, že je můžeme kontaktovat na tomto telefonním čísle 800 040 467. Já to zkusila a absolutně nic. To je celkem hustý přístup. Škoda, že jsem si tyhle informace neověřila před nákupem. Tak snad bude vše v pořádku. 🙏

JV
Josef Voráček
3. 3. 2026

To je v současnosti Bohu žel nešvar cca 90% firem! Při reklamacích hra na slepou bábu a výdrž, poslední jsem prožil s f. LIDL.CZ

M
Michal
3. 3. 2026

Najdou se i firmy, které se staví k reklamacím čelem. Značka Concept je řeší do 7 dní. Mám s tím osobní zkušenost.

RV
Roman Vacek
3. 3. 2026

Problém je, že pokud vím, tak Dyson nemám v ČR vlastní zastoupení, jen dovozce. Pan Dyson co tak vehementně prosazoval odchod Británie z EU poté co se tak opravdu stalo v Anglii prakticky vše zavřel a odstěhoval to do Číny, prý aby byl blíže zákazníkům.

Pavla Čížková
3. 3. 2026

Mam stejnou zkušenost už nevím co s tím mam vysavač který nefunguje náhradní díl po třech měsících co nepasuje a vrátit peníze mi nechtějí ani když vyhrožuju ( vím že mi je to k ničemu) ale aspoň si ulevím. Kdyby mi někdo poradil jak vrátit výrobek a dostat peníze zpět budu ráda

Zdeněk Čepela
3. 3. 2026

Taky jsem zvažoval nakup Dyson vysavače. nakonec jsem si koupil nějakou levnou značku za trojku. Na ten můj byteček funguje super. Jinak Dysoni jsou docela vyčůránci. Nejvíc opotřebovávanější součástku těsnící kroužek neprodávají jako náhradní díl. člověk si musi koupit celou horní část za 2500. Naštěstí to občas někdo vytiskne na 3D tiskárně.

JP
Jiří Pištěk
3. 3. 2026

Lepší je rovnou zajít do iSwap…

MT
Miroslav Táborský
3. 3. 2026

Není tu servis. Po telefonu se domlouváte se slovensky mluvícím člověkem, popisujete, co má vysavač za problém a jejich počítač vyhodnotí, co se má vyměnit. Dostanete kurýrem novou součástku, sami si ji vyměníte a zjistíte za dva týdny, že se problém vrátil. Chuť opakovat celé kolečko je mizivá. Vím, že si tenhle vysavač už nekoupím, přestože fungoval skvěle do chvíle, kdy se ještě v záruční době porouchal.

ZJ
Zuzana Jandová
4. 3. 2026

Tak předně bych se měla ČOI policie CR podívat na to, jak je možné takto podvádět zákazníky. Možná změnit zákon, aby se firny, co v CŘ nemají ani jednu kamenou pobočku ani telefonní kontakt, nemohli provozovat údajně český e-shop dyson.cz. Ten je celý v češtině a nikoho ani nenapadne, že nejde o české zastoupení. Následně komunikujeme pouze s chatbotem a indem z Holandska. Raději kupte u přímého prodejce v kamenném obchodě, určitě ne na eshopu u dyson.cz ( podvodníci).

JJ
Jozef Jojokef
4. 3. 2026

po kúpe vysávača som ho našiel na ich stránkach o cca 1200 lacnejšie (iná akcia). skúsil som využiť podporu aby mi vrátili rozdiel kedze sa všade chvália, že vrátia rozdiel ak ho nájdete niekde lacnejšie. to sa samozrejme platí iba u certifikovaných predajcov, ktorých je iba pár. vždy som sa dostal k človekovi, bol to síce ind s automatickým prekladom ale uistil ma, že sa na to pozrie a ozve sa do 4 dní. neozval sa. kontaktoval som znova po týždni. toto sa opakovalo 2 mesiace a stále rovnaká odpoveď. ale po 3 mesiacoch si vypýtali opäť dôkazy kde to bolo koľko stál a kde som kupoval a potom to vrátili. takže vydržať a stále opakovať dokola to isté.

HP
Hana Příhodová
9. 3. 2026

Přesně to samé se mi stalo….Nakonec se mi podařilo vyhledat pomocí umělé inteligence telefon do autorizovaného servisu.Tam jsem se sice domluvila,žehličku na vlasy odeslala na adresu Solight Holding/Plumlovská 481/796 04 Prostějov//,ale ani po 14 dnech se mi nikdo neozval…Tak čekám…HanaP