Výrobní linka Google pixel je největší v Číně, pak ve Vietnamu a třetí Indii. Takže je to stejně v jádru čínský telefon jako xiaomi a další značky
Diskuze: Jsem ajťák a vybírám 1 levný mobil, který bych si v roce 2026 sám koupil: Čínu neberu, vyhrál Pixel za 7000 Kč
Při výběru telefonu v kterékoliv cenové kategorii mám primárně tři požadavky: co nejvyšší kvalita hlavního fotoaparátu, pokud možno dvoudenní výdrž na baterii a nečínský původ.
nejdulezitejsi soucastka se v cine nevyrabi a to je software…
Přesně jak už napsal Milan, Pixel výroba ve Vietnamu, Indii a Číně. Znám lidi, co mají iPhone vyrobený v Číně a do čínského mobilu by nešli.
Takže protože je Hardware vyroben v Číně tak ti tam nasáčou ty nevyžádané a reklamní aplikace a pochybné chování k osobním údajům? Nebo je to o nepochopení psaného textu?
u Google pixel 10 pro mi vadí, že po každé aktualizaci, což bývá skoro každý měsíc musím mnoho aplikací znova nastavit a přihlásit se..😢👎 občas se mi tento smartphone sám spustí v kapse, nebo někam zavolá 👎😢 naposledy včera na aplikaci Záchranka, kdy mi volali zpět jestli jsem v pořádku 😋👎
.
taky vlastním pixel 10 pro, a ani jeden z těchto scénářů se mi neděje…že jsou aktualizace, je jedině dobře, ale nikdy se mi nestalo, že by mě cokoliv odhlásilo a to ani v klasickém ani v privátním prostoru…a že by se sám od sebe se odemknul nebo zavolal, tak to už vůbec ne 🙂 určitě to není běžné chování, někde bude chyba
Pixel 9, super telefon koupený za 9.000,-. Ne Áčko, ale 9ka. To nejlepší je software bez reklam a dokonalej foťák. S aktualizacemi jsem problém neměl nikdy.
Kde se dá koupit kolem 7 tis? Nový kolem 9 tis, za 7 leda repas…
Žádný telefon Samsung řady A nepodporuje bezdrátové nabíjení. Současný model je A57. Nevím, kdo páchal srovnávací tabulku, ale chtělo by to ověřit parametry.
Méně inteligentní názor jsem snad ještě neslyšel. Proč někdo s tak omezeným názorem na technologie píše články někam jinam než jen na svůj fb ?
Jestli ty jsi ajťák, tak já jsem kosmonaut inteligente.
Nejlevnější Pixel 9a je od 9290 a víc. Okolo desítky jsou skutečně mnohem lepší telefony než Pixel
Já vidím problém v RAM, sice 7 let podpory, ale s těmi AI funkcemi a aktualizacemi je hustota, že další verze Android bude papat mnohem víc. Aktuálně můj Pixel 9 Pro využívá 8,1 GB paměti.
tak zmíněný pixel je opravdu slabota nevím k čemu je podpora na 7 let když už teď je jeho výkon na hraně použitelnosti a velmi pomalé nabíjení a Ackovej Samsung můžeš za rok vyhodit takže stejně nezbývá než jít do Číny 🤷😁
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.