Jsem ráda za takovou otevírací dobu. A není to jen ohledně hořká či odjezdů ale lidé také chodí i o víkendu do práce stejně jako obsluha Lidlu. Můj Lidl má takto otevřeno již dlouho a tak před prací nakoupím. Je to super
Diskuze: Lidl mění otevírací dobu na léto 2026: Od června otevírá dříve, část zákazníků ale změnu kritizuje
Obchodní řetězec Lidl přichází na začátku letní sezony s posunem otevírací doby. Od 1. června 2026 zákazníci ve většině českých prodejen nakoupí v neděli už od sedmi hodin ráno. Cílem je vyjít vstříc lidem, kteří preferují nákupy před odjezdem na výlety nebo před nástupem denních veder.
V nedeli pozavírat všechny markety jako v Německu a bude klid. Tak si hold nakoupíš v sobotu večer.
Potraviny a obchody vůbec by měli být v neděli zavřené! proč to na západ od našich hranic lze…?! Jak dlouho se tu ještě bude využivat levná pracovní síla na úkor rodiny???asi by to chtělo víc stávkovat!
Mě je jedno jestli otevírají v 7 nebo v 8h. Ale důchodci to budou kritizovat. Nebudou si moci prospat a musí být první v obchodě, aby jim náhodou nějaká sleva neunikla.
Jen škoda, že díky tomu prodavačky dorazí domů kolem 23hod a léta si moc neužiji.
Popravdě máme toho všichni plný kecky, v létě je to obzvlášt náročné, dřív to bylo vše jiné. Teď hlavně at mají komfort zákazníci a vy jako poděkování dostanete samolepky a propisku, že jste Lidmilové.
Souhlasím s nedělním nákupním klidem. Nechtěl bych být v rolích personálu. Nechte je žít, proboha!!!
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.