mne tedy nenasel v cihlove zdi vubec nic. elektrinu nasel pouze na zasuvce a vypinaci. jinak hazel vsemozne blbosti a to nehlede na umisteni kabelu. prospe pipal/blikal vsude.
Diskuze: Otestovali jsme detektor Parkside Performance z Lidlu: Vypadá jako Bosch za 8 000 Kč, stojí přitom 8× míň
Levný detektor kovů a vodičů z Lidlu jsme vzali do rukou a prohnali běžnými domácími situacemi.
A to jste ještě nevěděl, jak bude podle Arecenze skvělý. U detektorů je známé, že první použitelný je Bosch profi a pak všechno dražší. Zeptejte se seriozních řemeslníků kolik navrtali kabelů, než si koupili Bosch.
Mám ho doma, rozhodně nedoporučuji, srovnávat ho s detektorem Bosch je naprosto směšné. Detektor Parkside špatně hledá a často nenajde ani velmi silný kabelový nebo klidně ignoruje kovovou trubku na vodu, co je ale nejhorší je že hlásí ohromné množství falešných signálů, ve zdi nic není a detektor přesto hlásí. praxi je naprosto nepoužitelný.
Vyhozene penize, vracel jsem, mnoho falesne pozitivnich hlaseni. Mel jsem i Bosch za 20 a o moc lepsi to nebylo. Nakonec trubky nasla az termovize. Pokud to trochu obcas funguje tak je vypovidaci hodnota nula. To mohu hadat taky…
Měl jsem kdysi první detektor co prodávali. (asi 300kč) Fakt dobře vymyšlené. Stačilo používat tlačítko kalibrace (na citlivost) a žádné falešné hlášení. (brzo odešel) To druhý už neměl kalibraci jen přepínání tří stupňů citlivosti a je to nanic.. Pokud tento má to co první tak fajn. Ovšem za tu cenu. A že za dva roky odejde – ač nepoužíván.. Myslím že ty špatné recenze zde jsou spíše neznalostí používání kalobrace – taky jsem musel na to přijít, v návodu to jaksi chybělo..
Nenašel nic, navrtána trubka s vodou. Největší hodnotu mají přiložené baterie.
Asi plastová, ne?
Dokonce jsem si tento detektor přál jako vánoční dárek ..přišel se zpožděním a….a naprosto nepoužitelný! první měření orientačně ukázalo kabel ve zdi…ale následující se už rozcházelo a zkreslovalo….Nakonec vráceno v rámci 14denniho navráceni zboží….NEDOPORUČUJI
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.