Menu
Přečíst článek

Diskuze: Otestovali jsme detektor Parkside Performance z Lidlu: Vypadá jako Bosch za 8 000 Kč, stojí přitom 8× míň

Levný detektor kovů a vodičů z Lidlu jsme vzali do rukou a prohnali běžnými domácími situacemi.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

M
MK
15. 8. 2026

mne tedy nenasel v cihlove zdi vubec nic. elektrinu nasel pouze na zasuvce a vypinaci. jinak hazel vsemozne blbosti a to nehlede na umisteni kabelu. prospe pipal/blikal vsude.

T
TT
15. 8. 2026

A to jste ještě nevěděl, jak bude podle Arecenze skvělý. U detektorů je známé, že první použitelný je Bosch profi a pak všechno dražší. Zeptejte se seriozních řemeslníků kolik navrtali kabelů, než si koupili Bosch.

PK
P K
16. 8. 2026

Mám ho doma, rozhodně nedoporučuji, srovnávat ho s detektorem Bosch je naprosto směšné. Detektor Parkside špatně hledá a často nenajde ani velmi silný kabelový nebo klidně ignoruje kovovou trubku na vodu, co je ale nejhorší je že hlásí ohromné množství falešných signálů, ve zdi nic není a detektor přesto hlásí. praxi je naprosto nepoužitelný.

M
Molex
16. 8. 2026

Vyhozene penize, vracel jsem, mnoho falesne pozitivnich hlaseni. Mel jsem i Bosch za 20 a o moc lepsi to nebylo. Nakonec trubky nasla az termovize. Pokud to trochu obcas funguje tak je vypovidaci hodnota nula. To mohu hadat taky…