Tento podcast sleduji denně. Jsem kluk 70 let, a jako každý jiný kluk mám doma od Parksaitu asi 15 různých strojků a strojů převážně na aku 20 V, včetně dvou ručně vedených sekaček se záběrem 32 a 42 cm. Nikdy se mi nic nerozbilo, abych to proklel a vyhodil! Docela si vážím toho, že to funguje a dělá to, co by mělo. Podobně hravých je kolem mě dost, stejně starých kluků, kteří taky kutí na Parksaitu se stejnou zkušeností. Před 4 roky jsme koupili traktor Rival se záběrem 92 cm, pak sekačku Hecht 3 v 1 se záběrem 52 cm a výkonným motorem 3,6 kW, pak sekačku na aku Parkseit 32 cm a letos ještě Parkseit 42 cm na 2x aku 20 V. A již 2 roky sekáme jen Parksait 32 cm. Neuvěřitelně lehká, výkonná. Tak že na Parksait nedám dopustit
Diskuze: Parkside u mě doma nemá místo, po 130 testech bych nechala jen PSBSAP 20 Li-C3 a 2 další modely
Parkside je nedílnou součástí sortimentu Lidlu a na jeho e-shopu je k sehnání přes 1 400 různých produktů. Nedávno se začal prodávat i v Kauflandu a v posledních týdnech vycházejí různé limitované edice zlatého a růžového nářadí.
Souhlasím. Takové rádoby idborné recenze s předpojatostí mají nulovou vypovídací hodnotu. Autorka by nejraději koupila mercedes za cenu Trabanta. Anebo se diví, že trabant nedosahuje kvalit mercedesu.
Tož hlavně je to Parkside, ne Parksait nebo Parksait, ale taky je to o poměru cena/výkon, kde to moc konkurenci nemá. Jistě, pokud to budu zaměstnávat každý den, bude lepší Makita nebo Bosch, případně Hecht nebo Milwaukee, nicméně to je za balík!
Asi jako jiné a mnohem dražší značky. poměr cena výkon je nekompromisní. Parkside rozhodně jedna z nejlepších značek na trhu za tuto cenu
Na to hobby občas něco doma udělat a jinak to mít jen většinu roku vystavené v regále je to dostačující. Pro někoho kdo by s tím měl dělat denně to není, nevydrží to to co jiné profi značky, ale co taky za ty peníze od toho čekat. Znám pár kovbojů so s tím začali podnikat a velice rychle pochopili, že tudy cesta nevede.
Obyč zelená Aku vrtačka 20V, 10 let denodenně v zámečnické dílně, se třemi Aku 2Ah. Bez poruchy.
Já používám Parksait již několik let a jsem spokojen. Mám od nich hodně věcí, dosud žádný problém. Používal jsem je v práci a nemůžu si na nic stěžovat. Používám bat. 20 voltů. Dělal jsem stolařinu a třeba aku vrtačku jsem používal stále. Opravdu vše OK
Já s nářadím od Parside nemám žádný problém, Mám od nich hodně věcí již několik let a používal jsem je ve stolařství každý den. Je mi 73 let a renovuji chatu, nářadí od Parside mi pořád dobře slouží.
Z parkside mám asi 20 elektro věcí, vše funkguje
myslim ze mam tech dramatickejch pindu madam Skalove tak akorat dost, arecenze jdou do bloku, sbohem a satecek
Mají hodně dobrého nářadí. Jediným problémem je poruchovost, respektive v konečném důsledku opruz vyřizovat reklamaci se kterými však není problém. Ze 130 testů si nechat jenom 3 modely je mimo mísu. vím to protože už roky provozuji desítky kusů tohoto nářadí. Občas někde chybí výkon pro jedno baterkové nářadí, např. ocaska, vysavač, ponorná pila, flexa?, ale to je tak v základu všechno. Pro amatéra který potřebuje širokou škálu nic lepšího cena/výkon v podstatě neexistuje. K tomu není problém nejvíc frekventované kusy pokrýt profi variantou. takhle to mám já v případě aku šroubováku a flexi.
Od parkside už ani hřebík! Zadarmo drahý!
Za mne bezkonkurenční vercajk poměr cena výkon(Černá řada),pracuji s ním na dílně v podstatě denně a co se týká AKU vrtaček bruska utahovák,přiklepova vrtačka,nedám na tento vercajk dopustit.Dříve jsme dělali s Boschem a za ty peníze děkuji už nikdy. samozřejmě Milwaukee je mnohem větší držák a kvalitou jinde ale za ty peníze ještě aby ne.😅
Dobrý den, akumulátorové nářadí od Parkside performens používám každý den.
Vlastním i značky Bosch a Millwoky. Parkside vrtačka má oproti Millwoky nižší kroutící
moment, avšak je výrazně lehčí. Hlavicky mají stejné. Millwoky stojí se 2 akumulátory cca 10 tis. Nenabroušené vrtáky v tak nízké cenové hladině je standart. Kdo neumí nabrousit vrták a fazetu, tak ať raději nevrta . Špatně výobky jsou pokosová pila a lamelová frézka. Jinak pokud se k věcem chová člověk slušně, tak za mě dobre.
Některé věci co jsem koupil za směšnou cenu i tak směšně fungovaly , nefungovaly😄 Pár věcí naopak mile překvapilo. Netvrdím že je to šunt ale mi pár věcí stačí a zbytek oželím ( za pár kaček)
trochu přehnaný závěr, ale dá se pochopit.
Být řemeslník, tak hlavní Aku nářadí asi zvolím kvalitnejsi,nikdo nechce aby se mu v půlce práce nářadí po…. mám toho spoustu od parksidu, a souhlasím, že něco je opravdu kvalitativně hrozny, nicméně pro zahradního kutila to dává příležitost mít spoustu nářadí na jednu baterku. od jiných značek by moje komplexní sada stala v řádech násobně vyšších….
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.