Všechno jim přijde jako zbytečná otrava, která je zdržuje od čumění na telefon. Sekat je bez milosti, však by si to zapamatovali, jak se mají chovat.
Diskuze: „Přijde mi to zbytečná otrava“: Češi přestávají dávat blinkr, po novele však hrozí pokuta 10 000 Kč
Jízda po českých silnicích přináší čím dál častěji stejný obrázek. Auto před vámi zničehonic zabrzdí, strhne volant a až v té chvíli bliknou směrovky. Občas ani to ne. Řada řidičů považuje používání blinkru za zbytečnou formalitu, dokud nenarazí na policejní hlídku.
ano stát jsme my, ne vy. tak jsem rád, že mě chrání před tím, abyste vy třeba znečišťoval prostředí mě. nic jiného článek neříká, člověče
No už aby to bylo. Měli by se na to policajti víc zaměřit a ty flastry opravdu dávat. A udělat tomu i marketing, aby to postupně prosáklo do miniaturních mozečků „neblikačům“. A nepřestávat.
Demen.ní web!
koukáš do zrcadla? to je velké zklamání viď
Řidič je povinen dát směrovku krom vyjmenovaných situací v zákoně, při KAŽDÉ změně směru jízdy. Tedy i v situaci kdy projíždí křižovatkou a mění směr jízdy i přesto, že hlavní silnici neopustí.
Dnešní zážitek na trojsměrné křižovatce s předností zprava (žádný přímý směr) : auta na příjezdu ze všech stran a všichni v pozoru, kam že se neblikající milostpán/milostpaní ráčí vrtnout – doprava nebo doleva?
běžný jev asi by jim upadla ruka
Bohužel i nešvar i u řidičů kamionů.
Jen dutá hlava a moula nedá blikač. V tomto hustém provozu je to zásadní věc, která pomůže v orientaci. No hold to někteří nemají asi ani čím pochopit.
no jo na lidi musí být přísnost už nevědí co vymyslet
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.