Kamarádce chodilo opakovaně upozornění na mobil+ písemně k doložení již doloženého.Jen cíl lidi odrbat,aby se schovaly čachry s dávkami pro UA,spousta jich tu je načerno,neví se ani kolik přesně.
Diskuze: „Přijdu o 9 tisíc za měsíc, co mám jako dělat?“ superdávka dopadla pro mnoho Čechů jinak, než čekali. Experti varují
Superdávka měla lépe zacílit státní pomoc a omezit případy, kdy stát dotoval bydlení v drahých lokalitách i lidem, kteří nebyli v akutní finanční nouzi. Jenže s přechodem na nový systém se ukazuje, že dopady jsou tvrdší, než ministerstvo čekalo.
Nesvádějte neschopnost vlády a úředníků na Ukrajince! Superdávka je vytvořena, aby cíleně snižovala vyplácení dávek na bydlení, smutné je, že nejhůře dopadnou ti nejzranitelnější, kteří jsou na tom velice špatně a nájem je pro ně finančně likvidační!
davat,nekomu 10 000 jako příspěvek na bydlení považuji za nemorální, protože evidentně žije „nad pomery“. měla by si najít bydlení odpovídající prijmum
V letech 1988-1993 mi bylo 22-27let, bydlel jsem v pronajaté chatě a bral jsem každou směnu navíc abych si mohl koupit vlastní byt, stalo se v roce 1994 a 1+KK jsem koupil hotově za 250.000,-Kč. Po dvou letech jsem jednopokoják prodal a koupil si větší, tentokrát i s využitím hypotéky (úrok průběžně 4 – 6,5%) na 15 let, nyní již mám splaceno. Nikdy jsem nebyl v evidenci Úřadu práce. Nikdy by mě nenapadlo natahovat ruku někde na úřadech. Bez práce nejsou koláče…
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.